mommyily yenibirannis bende çok erken öğrenmiştim adetime nerdeyse 1 hafta vardı pozitifi görünce kan verdim öyle öğrendim çok şükür 8 haftalık olduk 🤲🏻❤️
yenibirannis mommyily hadi ya bende çok sabirszlaniyorum her ay adet olcagmda göğüs hassasiyetim olurdu bu ay yok bide 2 gündür çok duygusalm defalrca izledgim filme ağlamaya başladım 🤭
Ozgeliko mommyily Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,adet dönemin geldiğinde adet ağrıların olmuş muydu🫶 bende adetime 5 gün kala ogrendim,yarın adet günüm ve adet ağrısı çekiyorum 😔ondan merak ettim
mommyily Ardakumsal testim ilk 5 dakka da silikti bekledikçe koyulaştı erken gebelik testi yapmıştım ama ben kaset test değil betamda 85 çıkmıştı adetime 1 hafta vardı nerdeyse 🥰
mommyily Ardakumsal canım silikte olsa görünüyor diğeri çok beklediği için netleşmiştir bu da netleşir bekledikçe bence bi kan ver kesin sonuç 😍
twinsmom_ Ardakumsal aşılama olduğu için kan vermek için biraz daha beklicem mavi olan normal gebelik testi sabah ilk idrarla yaptım pembe olan erken gebelik diğer testten 3 4 saat sonra yaptım
Ardakumsal twinsmom_ ilk idrarla yaptığınız daha belırgın çıkmış İnşşlah yanıltmaz bizi Rabim kimsenin kucağını boş Bırakmasın 🙏
Hfdkmn twinsmom_ cnm süphe etmene gerek yok gebelik var görünüyor bu pembe testten bende kullandim biraz kalitesiz o yüzden silik gösterior benim kac gün pes pese yapmama ragmen hep silik cikti. Aslinda pembesi beta 10 olunca algiliyor mavisi 25 den sonra algiliyor ama kaliteye bagli isde prodoctor degilmi pembesi
mommyily Ardakumsal canım diğeri beklediği için koyu olmuştur Buda bekleyince öyle olur benimkide önce silikti sonra netleşti bekledikçe
Mervekara5 Ardakumsal canım bazı testlerin hcg seviyesi düşük bazılarının yüksek oluyor testten teste değişebiliyor algılamaları
Ardakumsal mommyily ben 6 ay önce bir düşük yaşadım o zmn adet günümde yapmıştım gerci damlatır damlatmaz ikinci çizgide belirmişti şimdi bunlar böyle olunca umutlanmak ta istemıormm
Kayraninnannesi Ardakumsal her testin hassasiyet oranı aynı olmuyor. Aynı anda iki farklı marka test yapsan bile pozitifse eğer birinde daha koyu çıkar birinde hiç çıkmayabilir özellikle adetten önce yaptıysan. Ama beyaz olan testte hafif bi çizgi var. Adetine daha 5 gün olmasına rağmen silik çıkmış. Sanki adet gününe yakın yapsan belli olacakmış gibi. Bekleyebiliyorsan 4 gün daha bekle canım 🙏🏻
Samye18 Mervekara5 canım en düşük olan hangisi ben yapmak istiyorum da bata 3 gün var freely yaptım 5 gün varken bata çıkmadı bişe bir bilgin var mı hangi erken gebeliğin betası daha düşük
twinsmom_ Hfdkmn evet o test eşim onu bulabilmiş nöbetçi eczaneden 🤭 18 ocakta aşılama yapıldı çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün 10. Gün negatifti 12. Gün silik bugün de bu testler böyle çıktı kan günüme az kaldı zaten biraz daha bekleyip kan vericem inşallah vardır tutmuştur 🙏🏻🥰
mommyily yenibirannis herkesin belirtisi farklıdır canım kendi vücudunu tanıyorsan bunlar bile belirti olabilir Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻❤️
Fuhen Ardakumsal sanki beyazda da var gibi ama çok silik ben hamileliğimi hissettim günümden 1 gün önce yaptım benimki de böyle silikti 21 haftalık olduk simdi
maviruya Ardakumsal Beyaz olan testte de silik kırmızı çizgi var bende de böyle çıktı kan testi yaptım hemen hamile çıktım kan testi yapın bence 🥰