Asliormanci Babyy07 hpv var bende virüs bebeğe geçiyormuş normal doğumla mecburi sezeryan olacağım ama üzülmüyorum normal doğumdan korkuyordum
Betulaa Babyy07 geçen görüştüğüm ebe kendi bebeğinin 38. Haftaya kadar baş aşağı olduğunu ama sonra 38. Haftada makat pozisyonuna geçtiğini söyledi ya da çok da belli olmuyor demek ki 😄
Eceecim Babyy07 29. Hafta kontrolünde bebeğin baş aşağı olduğunu söyledi doktorumuz. Artık kolay kolay değişmez pozisyonu dedi. 🤷🏻♀️ Zaten birkaç haftadır çok sık idrara çıkıyordum demekki bu sebeptenmiş. Bu arada döndüğünü ben hissetmedim
busraaslan Babyy07 benim de 27-28den 34e kadar hep baş aşağıydı 34de yan dönmüştü bakalım bu hafta ne dicek doktor
busraaslan Babyy07 son ana kadar dönebiliyorlar bir anda baş aşağı da olabilir hiç belli olmuyor bebişlere
hayalperest2310 Babyy07 dönmüş olduğu altta baskı çok fazla oluyo benim en son doğum pozisyonuydu ama sanki o baskı azalmış umarım dönmemiştir 33 haftalık olduk bizde
Babyy07 busraaslan teşekkürler strese girmeme gerek yok o zaman kendi dogumunu kendileri seciyolarmis 😁
Butterflyank 36 haftamda bebeğim dönmüştü o hafta şiddetli kuyruk sokumu ağrısı yaşadım, kontrole gittiğimde de bebeğin dönmüş olduğunu öğrendim baskı yapmış meğerse 🙂🐣
Zezeeeyyldrm Babyy07 kilolu bir bebekse genelde zor dönmesi benim oğlum kiloluydu dönmedi bir türlü sezeryan oldum