Babyy07 Haftaya girdik kafa hâlâ yukarda iki hafta icinde donmesi gerekiyo dedi doktorum sizlerin kacinci haftada döndü acaba
iremsenpli11 Benimki 30da döndü serklajliyim birazdah geç donseydi sizin gibi iyiydi am erkenci olunca öyle oldu 🥲
Asliormanci Babyy07 dönmüyormuş hala aşagıda başı benim ama sezeryan olacağım benim içğn bi anlamı yok baş aşagı duruyor olmasının
busraaslan Babyy07 benim de 27-28den 34e kadar hep baş aşağıydı 34de yan dönmüştü bakalım bu hafta ne dicek doktor
Babyy07 Bebeginehasret döndüğünü ordan anlayabiliriz o zaman çok sık degil benim wc henüz gece bi kere kalkiyorum
Safiyenurrr Babyy07 34 olacağım ptesi valla anlamıyorum canım dönüyor sürekli bazen aşağı baskı hissediyorum ama heralde daha sabit durmuyor 40 kadar vakti var bakalım😂
Babyy07 Safiyenurrr hiç beklemekbistemiyorum 40a kadar😂 saglikla gelsinler inşallah bakalım ne zaman gelirse
Betulaa Babyy07 geçen görüştüğüm ebe kendi bebeğinin 38. Haftaya kadar baş aşağı olduğunu ama sonra 38. Haftada makat pozisyonuna geçtiğini söyledi ya da çok da belli olmuyor demek ki 😄