twinsmom_ mother2 çok rahatım aslında hayatımda ilk kez böyle rahat geçti düşünmeden umursamadan eğer tutarsa bunu bu rahatlığa bağlayabilirim çok rahattım umarım herşey güzel olur çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰
mother2 twinsmom_ bende gecen ay aralikta tedavi gordum bir oglum var 3 yasinda cok dusunmedik acikcasi rabbim nasip etti cok sukur ama 7 haftaligiz simdi dun pembe beyaz kanama oldu kahve rengi leke biraz modum dustu bebek saglikli ama üzüldüm
twinsmom_ mother2 gebeliğin başlarında olabilir diye biliyorum öyle kanamalar Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰
Aksuuu__ twinsmom_ gebesin çok belli gözün aydın canım benim inşallah benimde böyle çift çizgi olur❤️
alpseda_ twinsmom_ inşAllah tutmuştur Allah isteyen her kese nasip etsin banada etsin bende aşılama yapmak istiyorum
twinsmom_ alpseda_ amin inşallah benimde ilk aşılamam süreç hızlansın diye istemiştik öyle de olucak sanırım inşallah tutmuştur kesindir 🙏🏻😇 isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻🥰
zey35 twinsmom_ hadi bakalım hayırlı haberler olsun 😍😍 bende perşembe gidicem kan vermeye nasipse hepimiz güzel haberlerle döneriz umarım ☺️
twinsmom_ zey35 amin inşallah ya beni de doktor çarşamba çağırdı ama o kadar asla bekleyemem bugün gitçektim doluymuş randevu yoktu belki dayanamayıp acile gidip kan veririm sabır seviyem çok düşük 😅😇🥰