Kmelikem1 yesillimonn breeze diye bir marka var 8 li hastane çıkışı aldım kalitesi çok güzel. İlk cocugumdan beri kullandığım bir marka. 140 a aldım ben 8 li takımı. Tavsiye ederim
Butterflyank Instagram da astralbaby sayfası var güvenilir ve ürünleri pamuklu, kaliteli ben bebeğime ordan yaptırdım memnun kaldım 🙃👍
SevdaTrkl Narinsuu Minicenter - astralbaby ikisinden aldım ikiside çok güzel astralbaby isme özel ilk oğlumdada isme özel homamiadan yaptırmıştım
miracyusufveberilmoms Narinsuu ben almadım 10lu set 5li set felan oğlumda almıştım kızımda gerek görmedim ayrıca aşırı pahalı onun yerıne 3lü takımlardan aldım isimli özel yaptırdım, tulum ve 2li kendım set yaptım. Hastane çıkışı adı altında acayip fark koyuyorlar.
havvaana Anneperi şöyle ki benim ilk doğum olacak yaşadığımız yerde eşim ve ben yalnızız tecrübeli değilim ailelere sora sora da artık sıkıldım olayı çok kasmamak adına biz ilk etapta lazım olacağını düşündüğümüz ne varsa alalım zaten ayrıca riskli gebelik geçiriyorum haftada 2 defa kontrollere gidiyoruz hastaneden çıkamıyoruz -bu arada bebeğim de küçük geriden geliyor biraz- doğumda annem gelecek kalacak da uzun süre hani birşey lazım olursa zaten her yer çok yakın ebebek olsun civil lc wa vs.. gidip alınır o şekilde yükümü hafifletmeye çalıştım
Gozdeee7 Narinsuu bu seti almak istiyorum mevlüttede kıllanırım diye düşünerekten ama maalesef fiyatı 600 tl ama en azından nakış olduğu için daha uzun ömürlü bende astralbabyden almayı düşünüyordum ancak boyama olduğu için yıkama sonrası memnuniyetsizlik oluyormuş tavsiye etmediler:)
aogoya Narinsuu Ben bu iki takımdan yaptırdım bu sayfada çok güzel modeller var kumaşları aşırı kaliteli
cannjuuu Narinsuu Sanırım şu an tinylamb.co sitesinin hastane çıkışlarında indirim var. Aynı ürünler trendyolda da var ama daha pahalı kendi sitesinde indirime girmiş. Ben bi kaç takım aldım kumaşları vs gayet yeterli geldi bana. 11li hastane çıkışları 390 tl gibi bi fiyat olması lazım bu fiyata bu kadar parça çok yok bi bakın derim.
Gecee1 Ftma_hzyfe06 cnm ben yaptirali biraz zamn oluyo 1 buçuk ay fln 550 den 510 yaptırmıştık arkadaşımdan kaynaklı 2 kere bu sayfadan almıştı biraz fiyat dustu degismis olabilir
Esmakala Harunnazli En ucuz bebek marketten bende altlı üstlü 9 aylık 2 tane erkek bebek takımı almıştım makinede 30 derecede yıkadığım halde kıyafet 3 aylık bebeğe giydirilecek biçimsiz bir şekilde çekti bu yüzden en ucuz bebek marketi yaşadığım olaydan dolayı ben tavsiye etmem.
Harunnazli Esmakala ben kızıma devamlı ordan aldım şuan 3 buçuk yaşında hiç böyle nir sıkıntı çekmedim oğluma da aldım benim başıma gelmedi 🙀
Sndsbtl Ben Bi tane aldım hastane çıkış seti. Onun dışında normal takım, zıbın, çoraplı pijama aldım.,A 101 bime filan geliyor. Kumaşlarıda iyi. Bulursanız kaçırmayın derim. Kiwikido.com var. Kumaşları oldukça iyi ve uygun. 35+6 haftalığız🥰
Sevvl Narinsuu isimli olanları astral bayb isimsiz normal düz yakınlar hep 5 li aldım ben canım e bebek lcw öyle 10lu seti gereksız buluyorum zaten ayrıyeten içlik zıbın eldiven bişe sürü aldım battaniye 3 er tane ikisine de 10 lü sette de ekstra bunlar var sadece
Arzum_87 Hastane çıkışları zıbınlar ve alt üst takımları, nevresim yorgan yastık hatta benim pijama takımı ve gecelğimi hepsini trendyoldan aldım. Tavsiye ederim. Şahane ürünler geldi. Üstelik fiyatlarında piyasaya göre uygun. 11 li hastane çıkışı 196₺ almıştım. Sepete ekleyip kontrol edin belki şimdi indirm gelmiştir. Günlük fiyat düşüşleri oluyor. Birde ebebek uygulamasında perşembeden pazara özel indirimler oluyor. Ebebekten ben alttan çıtçıtlı body 22₺ almıştım. Birkaç ay önce. Geçen baktım yine var.
Zynppp_0999 havvaana hepsi Çok güzel dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Biz daha 12 haftalığız hiç bir şey almadık 😌
Busradnrcn Narinsuu instagramdan defnehediyelik diye bir sayfadan isimli hastane çıkışı yaptırdık daha öncede 2 kez yeğenlerim için yaptırmıştım gayet memnun kaldık bakabilirsiniz 😊