Bilgelihayat Narinsuu Ben 3lü hastane çıkışı aldım, çünkü 10luyu başka bir mağazadan almıştım. Keşke bu siteyi daha önce keşfetseydim ve 10lu hastane çıkışını buradan alsaydım diyorum. Aldığım Instagram sayfasının adı ; @butikbebecik
Suheda_4406resul Fadimegll321 bence yeterli canım yanı sıra çıtçıtlı tulum al bı beş altı tane onlarda çok kullanışlı oluyormuş. Zaten yenidoğan bebekler çok çabuk büyüdükleri için fazla alsan hem paran ziyan olur hemde çoğunu giydiremezsin bile
Fadimegll321 Suheda_4406resul değil mi ya şimdi 2 tane daha aldım 0-3 aslında aldım da prematüre almışım tulum falan değişim süresi de doldu 😂 hiç bakmamışım 🤦🏼♀️
Suheda_4406resul yesillimonn evet o pembesine bende bayıldım gerçekten çok tatlı kızım olsaydı onu kesin alırdım 😍 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🥰 birde trendyolda bir ürün almak istersen fiyatları pahalı geliyorsa sende üstte filtrele diye bir buton var oraya bütçenin yetecegi fiyatı yaz zaten çıkıyor orda 100-150₺ arası ürünler diye o butonu tiklarsan sadece o fiyat aralığındaki ürünler çıkar ve beğendiğini alırsın öbür türlü ürüne bakıyorum çok beğeniyorum altta fiyatını görünce pahalı geliyor üzülüyorum ben
yesillimonn Suheda_4406resul Ayy çok teşekkür ederim cnm genelde bana da öyle oluyor bu sefer kendime kiziyorum bi kere de uygun bişey beğen diye 😅filitrele kismi mantikliymis
AtlaSeda Sibell31 bende Astral baby den sipariş verdim çok güzeller özel yaptırdım isimli normal mağazalarda bile 500 den fazla hastane çıkışları isme özel çok uygun oldu desen seçenekleri de çok güzeldi memnun kaldım
Suheda_4406resul Fadimegll321 😅 ben tüm alışverişimi trendyoldan yaptım benimde ilk bebeğim heyecan dorukta ve herşeyi almak istiyorum hicbirsey gözümde kalmasın istiyoru ama fazlası cidden israfa giriyor zaten giyeceği 3-4 ay o yüzden sayılı al sende canım hastane çıkışı daha alma😅 tulum veya onun dışında sadece alt pijama filan bak istersena
Bebisinizz Narinsuu hastane seti değilde isimli tulum şapka eldiven ve isimli battaniye yaptırdım biraz pahalı ama çok kaliteli gerçekten instagram rokokoevinden 690₺ ye yaptırdım
mahirarifmomy Narinsuu Ben trendyoldan uyguna bir tane set aldım sadece sade renkte. Bunu hastanede giydireceğim. Onun dışında diğer yorumlarda olduğu gibi alt üst takım almak daha faydalı. Max iki hafta giyiyor bir kıyafeti ona göre almak lazım. 😌
Suheda_4406resul yesillimonn aynen 😅onu kesfettigimden beri direk istediğim ürünü ararken filitrele yapıyorum pahalı ürünleri görmeyeyim aklım kalır diye😅
2bebegim Narinsuu ilk bebegime hevesle. Aldim, biraz kilolu dogdugu icin giydirememisler🤦♀️😄 odaya geldim bebegi bir gordum ki sapka baska alt baska ust baska ben sok🤣🤣 o yuzden 2. Ye de set degilde normal takim aldim bakalim hayirlisiyla nasip olsun..
siyahinci3 Narinsuu ben trendyoldan bu saticidan aldim ara ara flas indirime giriyor ürünleri mutlaka magazasina bakin kiz ve erkek icin cok tatli modeller var
Gecee1 Ftma_hzyfe06 cnm ben yaptirali biraz zamn oluyo 1 buçuk ay fln 550 den 510 yaptırmıştık arkadaşımdan kaynaklı 2 kere bu sayfadan almıştı biraz fiyat dustu degismis olabilir