Oznurcakir Çok az bi zaman kaldı ilk gebelik yıllar sonra gelen mucizem 🥳 çok heyecanlıyım pilates ve çömelme hareketlerine başladım , sizler neler yapıyorsunuz kızlar yardımcı olalım birbirimize 🤰🤦🏻♀️💋🥰🧡
cannkmrc Oznurcakir benimde 45 gün ama sanki 1 hafta kalmış gibi heyecan var içimde ya nasıl olacak bebişimin durumu nasıl sağlığı yerinde mi kime benzeyecek emzirirken ona bakarken neler hissedeceğim merak ediyorum
nurellaa212 Oznurcakir son 4 😅 ama bebişte bi tık yok. Hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum sıcak duş egzersiz… Ama sancım falan yok bunlars rağmen dün activating labor videosu eşliğinde o hareketleri yaptım bakalım ne olacak her gün düzenli yapmayı düşünüyorum. 2 Şubat’ta son kontrolüm var😅
Oznurcakir EmineDefneGokce var mı bi gelişme ağrı sızı sancı bile çıkmadı nst de dün hergun heyecanla hadi artık gel diyorum 😅
EmineDefneGokce Oznurcakir hadi gel diyemiyorum ben 😂 çünkü benim bebe makat geliş Haftaya perşembe kontrol var cuma alacak doktor eğer hala makatsa 🥲
_tugba94 Son 1 benimde ne sancı var ne bişey😅 normal düşündüğümüz için beklemedeyiz şimdilik bakalım ne zaman gelecek🐣🤭
Oznurcakir _tugba94 hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin yavrularımız son demler insan sabırsız oluyor 😅
Oznurcakir EmineDefneGokce ay inşallah son dakka da değişir o tabi bebis için hangi pozisyon uygunsa sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Oznurcakir nurellaa212 bende destek alarak çömelme hareketi yapıyorum her sabah heyecanla kalkıyorum var mı bi ağrı diye ama ne gelen var ne giden 😅
nurellaa212 Oznurcakir umarım canım😅 bakalım ne zaman doğuracağız son günler kendisi için de sıkıntı olduğu için kordon dolanma falan korkuyorum valla gelsin bi içim rahat edecek. Uykuda bile oturup hareket ettirip geri uyuyorum 🤣😂😂
Oznurcakir nurellaa212 aynı ben vallahi gece basen tepki yok kız hadi tepren diyorum sonra pişman oluyorum sabaha kadar uyumuyorum 😅suan güvenli yer orası doğunca neler bekliyor bizi uykusuz gecelerrrr😅😅😅