Kalbiimde2can Arens_moooms13 Gülemiyorumdaa gülmeye baslasam susamicam sonrada öksürükten bogulcam 😂😂
Arens_moooms13 ilzannliy yok kız ergenken çıkmışlar shahaha eminim bu muhabbet dönmemiştir eşimede ben dedim o da cok beğendi shshshshnana
ilzannliy Arens_moooms13 güzel modern bir isim mi 😁😂 ay bilemedim sizin de hayaliniz ama yani koymam ya yarın öbür gün siz naısl öğrendiyseniz o da öğrenir bak bak aynı isim der filan 😂 gerçi bi o yok ama yine de başka düşünün ya 😁😁😁🤭
Kalbiimde2can Arens_moooms13 Burda özel yazilmiyormu cidden merak ettim ismi belki benimde oglum olursa koyarim diye düsündügüm bi isimdir😂😂😂😂😂
Kalbiimde2can Arens_moooms13 Gül sen gül ben gülersem cigerlerim bayram edecek ettirmicem ama😂 sen benim yerinede gül🤣
Kalbiimde2can Kizlar ben vazgectim koyma taraftariyim 😂 hem o isim tek onami hak yaaaa allah allah (u dönüsü)🤣
Psikologaylin Aklımdaki tek soru eşinizin eski sevgilisinin oğlunun ismini sizin nerden bildiğiniz 😂😂😂😂
ilzannliy Arens_moooms13 güzel isim bi onda yok ya koca dünyada 😂😂😂 benimde aklımda olan isimlerden koy gitsin çift isim 😂😂😂🤪🤪🤪