Arens_moooms13 Kızlar eşinizin eski sevgilisinin oğlunun ismini kendi oğlunuzu koyar mıydınız ? Eğer o isim hayalinizdeki bir isim ise eşim lise yıllarında olan sevgilisinin oğlunun ismi benim hayalimdeki isim 😄 siz olsanız nApardınız
Kalbiimde2can Arens_moooms13 Ayy cok zor bi soru sonucta benimde hayalimdeki isimse 🤔 yok yaa yinede koymazdimm zaten kizi sevmiyorum okadar gicigim ki kendisine bide ogluma onun ogluyla ayni ismi koysam hep aklima o gelirdi delirirdim😂😂😂😂
Snglseyma Arens_moooms13 babam Eski sevgilisinin adını bana takmış kader deyip geçtim alışmak zor oldu ama alternatif olarak ikinci ismim vardı resmiyete o isime maruz kalıyorum sadece 😂😂
Ozoooo Eğer eşiniz o ismi önerdiyse belkide sevgiliyken düşünülmüş bişey olarak geldi aklıma birde ben koymazdım ya yarın o koz duyunca aa benim koyduğum isiminin aynısı demesini de istemezdim şahsen herkesin fikri saygı duyarım
Kalbiimde2can Arens_moooms13 Isim ne acaba cok merak ettim 🤭 Zaten hep öyle olur bi isim istersin gider en gereksiz insan onu koyar olan bize olur🤦🏻♀️ Aman ondan daha güzel isim buluruz biz bosver 😂
Kalbiimde2can Arens_moooms13 😂😂😂😂😂😂 koptummm Koyma bence bosver bide onun diline düscen benden duydu koydu dicek amaaan 🤣
Arens_moooms13 Kalbiimde2can ben koyayım haberim yoktu derim ahahahhaah kendime böyle teselli veriyorum 😂
Kalbiimde2can Arens_moooms13 Oda olabilir cok zor iyi ki benim basima gelmedi allahtan isim konusunda esimin ex sevgilisi cok kötüymüs bana öyle bi sorun teskil etmedi sagolsun😂
GultenY Oğlum olursa Doğu koymak istiyorum eşimin eski sevgilisinin soyadı 😅 evde sürekli Doğu Doğu diyorum artık bu ismi duyunca direk oğlumuz olursa eğer oğlu gelicek aklına aklımıza soy ismi olduğu bile gelmiyordu bu postu görene kadar 🤦🏼♀️🤣
Kalbiimde2can Arens_moooms13 Gülemiyorumdaa gülmeye baslasam susamicam sonrada öksürükten bogulcam 😂😂
ilzannliy Arens_moooms13 ayy sizinde hayalinizdeki isim ama onunda sevgilisinin çocuğu aynı ismi taşıyor 🤔 benim hayalim bu isim demeden önce eşiniz o ismi söyledi mi şahsen ben buna takılırdım 😂😂 yani ikisi mi istedi bu ismide kadın gitti çocuğuna koydu ayy ne fenayım 🤭😁 ben koymazdım ya valla sinirim bozulurdu her seferinde takıntılıyım zaten
Arens_moooms13 ilzannliy yok kız ergenken çıkmışlar shahaha eminim bu muhabbet dönmemiştir eşimede ben dedim o da cok beğendi shshshshnana