• Gebelik
  • Gebelik ve kan sulandırıcı

Kizlar gebeliğin de kan sulandırıcı kullanan varmı ben ilk gebeligmde 9 haftalıkken kalbi durduğu için 😢 düşükle sonuçlandı doktorum bı daha ki gebelignde kan sulandırıcı başlayalım dedi şuan 3+5 hamileyim ve çok korkuyorum tekrar yaşarım tekrar kaybederim diye daha doktora bile gitmedim kötü bişey der diye sağlık ocağında öğrendim gebe olduğumu

Havva4 hemen ecopirin ya da coraspirin al kullanmaya başla kan sulandırcı kullanacaksan

Havva4 merhaba bende daha önce 3 kayıp yaşadım 8 haftalıkken doktorum gebe kalmadan ecopirin kan sulandırıcı hapa başlattı gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye de başladım elhamdülillah şimdi 36 olduk en yakın zamanda doktorunuzla iletişime geçiniz geciktirmeyin

Havva4 kan sulandırıcı ben de kullanıyorum gebeliğin başından beri ignedir karnıma yapıyorum 2 kez düşük yaptım kan pihtilasmasindan dolayı kan sulandırıcı verdi bana

Havva4 ben kullaniyorum canm 34. Haftaya kadr kullanicakmisim. 30 haftalik oldk cok şükür hamileligimin 1 4. Haftasnan basladim sanirim. Sende saglikla kavusursun insallh cnm bebegine

Deniz21_ kaç haftalık hamilesiniz ben gitsem banada iğne verir mi ecopirin kullanıyorum günde bı defa

Mehtapkz maşallah ecopirin mi kullaniyorsunuz inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalim bebişlerimize

Bende öğrendiğim gün coraspine başladım kese görününce de oksapar 6000 kan sulandırıcı kullanmaya genetik testimde pıhtılaşma çıktığı için. Şimdi 22. Haftadayım. Korkmayın önlem önlemdir Allahım nefes verdiyse zaten her şekilde sağlıkla dünyaya gelecektir.

Havva4 evet ecopirin ve kan sulandırıcı iğne hibor kullanıyorum 34.haftada ecoprini bıraktım iğneye devam ediyorum.dogumdan bir gün önce birakicam inşallah

Havva4 ben şuan 35+6 haftalık gebeyim 5 haftalıkken doktor verdi o zamandan beri kullanıyorum

Havva4 bende aynısını yaşadım 10 haftalık kalp durması sonucu kürtaj oldum tekrar hamile kaldığım da ecopirin verdi doktorum kullandım 36.haftada kesti 38.haftada kucağıma aldım çok şükür korkmayın hiç

Ben 4 kayıp yaşadım kızıma hamileyken doguma kadar hatta dogumdan sonra 40 gün kullandım şimdi 29 haftalık hamileyim gene kullanıyorum igne kullanın bişey olmaz

Denizbtmn inşallah çok teşekkür ederim ecopirin kullanıyorum 4 Şubat’ta randevum var