Aysegul123Defne Ksphcr benim bugün sol kasığımda ara ara giren sancılar oluyor sanırım hareketlilik başladı bendede
Mervefurkann Ksphcr pilates topuyla evde hareket yaptım , hurma yedim üç gün düzenli, ilişki denedim korunmasız ve yürüyüş arada adacayi içiyorum ama hiç biri bende bi etki yaratmadı şimdilik ağrı sızı yok 😁
yagmur089 Ksphcr sen bir kilo hurma ye bacim bak nasl dogumun başlıyor hemn ben bir kilo hurma yedim dogum oldu hemn bol bol yuruyus yap spor aletlerine bin ben son aylar onu yapmistim
mommytobe_ Ksphcr ben de bugun 38+3 oldum hala beklemedeyiz en gec 39 a kadar dogurmak istiyorum ama tabi hayirlisi olsun yine de🙏🏻40 lari gececekmisim gibi bi his var icimde🫠🫠
cerenimmo Ksphcr bende sizin gibiyim şiddetli bel ağrısı kasıklara kadar inen ağrı sancı hatta ateş basması bile var ama ne su geliyor ne açılmam var nede nişan hiç biri yok 37+1 iz bekliyorum bakalım bana yürüyüş önersede doktor ağrıdan yürüyemiyorum ayaklarım her tarafım şişti yürüdükçe daha çok ağrı sancı giriyor ne yapacağımı bilemiyorum benimle ilk doğumum olacak hayırlısı ile gelsinler
Butterflyank 39+4 beklemedeyim nişan geldi hafif adet sancısı ve bel ağrısı var, 1 cm açıklık var devamı yok eğer bu permsebeye kadar gelmezse sezaryen olacağım 🐣