Gozde_32 Feride_eymen2 aaa doktor bagiclardan cam sakuraya mi gonderdi detaylı ultrason için ne güzelmiş
Feride_eymen2 Gozde_32 sana yesil alan aciyo perinatoloji bolumune nerde varsa detayli ultraskyon ordan randevu ac diyo bende orda buldum detayli yapan oraya gittim sadi konuktada var detayli oraya randevu yoktu ikili testide caglayanda cemil Taşçıoğlu hastanesi var orda yaptim
aysaysays Bağdat Caddesinde Mehmet Uludoğan ‘ a gittim. 1000 TL. Çok ilgili babacan bir doktor. 40-45 dk muayane ediyor. Detaylı bilgi mutlaka veriyor.
Snycbn aysaysays ne zaman gittiniz acaba ? Bir de CD ve görüntü veriyor mu eş kabul ediyor mu? Geçen hafta 1400 dediler bana
Bgmz Mugeliya çok memnun kaldım hemde prof. Foto ve CD veriyor ve telefonunuza atıyor resimleri herşeyiyle tek tek bakıp ilgileniyor ve bilgilendiriyor.hem kadın doğum uzmanı hemde prof. Perinatolog. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz
Gdenizgs @Feride_eymen2 merhaba bn de yarına randevu aldım kadın doğum bölümüne beni direkt aynı gün içinde yönlendirirler mi acaba 24. Haftamdaym
Feride_eymen2 Gdenizgs kadin dogum kaydini aciyo seni gondermez mhrsden randevu alicaksiniz perinatoloji bölümüne
Busra3455 Feride_eymen2 perinatoloji bölümüne Randevu Malesef direk alınamıyor. Özel uzmanlık gerektiren bi dal olduğu İçin öncelikle kadın doğuma alıyorsunuz doktor yönlendiriyor
Feride_eymen2 Busra3455 yok direk aliniyo ikiliyide detayli ultrasonumuda devlette perinatoloji bolumu bakti
Gdenizgs @Feride_eymen2 kadın doğuma aldm ordan açıp direkt mi yönlendiriyolar perinatolojiye başka gün mü alıyoruz
mervecelkkk Sedosh özele gittim medipol pendik hastanesine 1300 tl ödeme yaptık . Biraz geciktiğimiz icin doktor bizi mağdur etti almadı orayı önermiyorum ama medipol baska subelerine gidebilirsiniz fyatları ve ilgileri oldukça iyi 👍🏻
Hilalblc Medipol Esenler, doktor Erol Arslan . Çok ilgili ve sabırlı bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim . Ücreti 1850 TL
aysaysays Snycbn sanırım 3-4 ay olmuştur. Eşimle birlikte girdik çocuk kabul edilmiyor. Görüntüleri hemen mail olarak atıyor