KLORAKHANIM SeDAaaaa35 ben bu tarz durumlarda 1 2 3 doktor ne varsa gezilmesi taraftariyim 🤷♀️ (yorumlarin devami i okumadim ne karsr verdiginizi bilmiyorum)
Rwerdst SeDAaaaa35 evet ben hamile kaldım kalalı yatıyorum😃 düzene girene kadar hareket etmemeue çalış 😃
SeDAaaaa35 Rwerdst tamam canım dikkat ediyorum zaten daha da ederim böyle büyümesi için Birşeyler yenilenilir mi biliyon mu
SeDAaaaa35 Pkl1 sağlıksız gebelik oldu canım düşük yaptım ama bir ay sonra tekrardan hamile şükür bebeğim sağlıklı 33 haftalık olduk bile
Pkl1 SeDAaaaa35 bugün doktora gttim kese gelişmemiş hiç büyümemiş pazartesi ilaçla düşüttürcekler eğerki pıhtı fln kalcak olursa kürtajla temizliceklermş korkuyorum
SeDAaaaa35 Pkl1 hiç korkma için rahat olsun öyle korkulacak bir durum yok Tabikide düşük kürtaj adından dolayı korkutucu ama inan yeni rahim yeni bebiş için zemin hazırlanmış oluyor
Gul45 Pkl1 merhaba kese gelşmediğini nasıl anladınız gebelikle ilgili blirtiniz oldumu hiç kanama lekelenme falan
Prefour Pkl1 bende sizinle benzer durumdayım , beta yavaş artıyor lekelenme oldu , sonuç ne oldu sizde ?