Havvagks Akşam kahverengi sümükümsü akıntı geldi yerleşme herhalde dedim fazla üstüne düşmedim ama 2 kere daha baktım sildikçe geldi yine korkuyorum
[silindi] nino033 ilk gittiğimde 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı doktorum ilerleyen haftalarda düzelir dedi çok şükür düzeldi bu arada patates muz çok yedim faydası oldu mu bilmiyorum
nino033 [silindi] benimde geç döllenme olmuş ama doktor öyle bisey demedi sadece adet tarihimi degistirdi
Hzlhakko SeDAaaaa35 olabilir bende yumurtlama tarihine göre yaptım ama su an 5 gün geride ileri haftalarda yakalar dedi doktorumuz ilk bebeğimde de aynısı olmuştı
Havvagks Biraz önce doktora gittim içerde kanama görülmüyor ama kese oval olmuş düşük riski var dedi düşük önleyici iğne vurundum bide progestan verdi günde 2 kullancam fitil şeklinde ama kese oval çıktı bide o nasıl oluyo
siyahinci3 Havvagks daha yolun basinda sacma sapan konusmus doktorunuz..benim de son adet tarihim 1 mayisti 6 mayis olarak hesapladilar ultrasona göre…döllenme gec olmustur neden gelismemis olsun ki