Hzlhakko SeDAaaaa35 başka doktora görün derim bazı doktorlar yanlıs ölcüm yapabiliyorlar gec döllenme olmuş olabilir tel doktora güvenip sakın aldırma
Arvenprenses-1 SeDAaaaa35 yani doktor geriden geldigini soylemedi ki bana. Gec dollenme olabilir. Sıkıntı etme. Ilerleyen haftalarda belli olur geriden gelip gelmediği. Haftalar ilerledikce öne Gecer veya sabit kalir
SeDAaaaa35 Arvenprenses-1 benim beta düzensiz olunca hemen düşük dedi sonra kese gözükünce belki dedi şimdi yine düşük
[silindi] nino033 ilk gittiğimde 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı doktorum ilerleyen haftalarda düzelir dedi çok şükür düzeldi bu arada patates muz çok yedim faydası oldu mu bilmiyorum
Hzlhakko SeDAaaaa35 olabilir bende yumurtlama tarihine göre yaptım ama su an 5 gün geride ileri haftalarda yakalar dedi doktorumuz ilk bebeğimde de aynısı olmuştı
Elisa55 Benimde 1 hafta geriden geliyo canım gec döllenme dedi doktorum korkcak bisey yok icini ferah tut benimde son adet tarihim 7 ekim bide ben günüm gecmeden 14 gün önce ögrendim hamile oldugumu
ArvenMom Havvagks canım benimde ilk günden bu yana gerilik var geç döllenme ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum üstüne gördüm sanırım ilk öğrendiğimden 5 gün sonra gittimm 1.5 aylık hamile çıktım şok olmuştum
Arvenprenses-1 Havvagks kiz var tabiki.. her ihtimal vardir gebelikte. O yuzden herseye açık olun. Korkmayn
Havvagks IMG_20230127_202850 Bide biraz önce peceteye sildiğimde mercimek büyüklüğünde sümükümsü kahverengi akıntı gelmiş korkuyorum