Sahnedekimadam Blgekrks evet canım link paylaşırsan tıklayabiliyorum Benim dediğim bu mesela silikon ve antikolik https://ty.gl/md8eemycjc
Blgekrks Sahnedekimadam buda güzelmiş ama sağlık açısından silikon bilemedim plastik ona nazaran daha iyi dir hani sağlık açısından sıcakla temas edildiğinde
Sahnedekimadam Blgekrks Bak şimdi bende bilemedim plastik saklama kaplarından kaçıyorken biberonu plastik almakta mantıklı gelmedi cam mı alsak acaba kafam karıştı iyice😄
denizozulkerr Sahnedekimadam bende öyle düşündüğümden ve kırılma ihtimali olduğundan plastiğini aldım :)
AnneOluyorum35 Blgekrks nuk fc sıcaklık göstergeli cam biberon aldım ben ilk çocuğumada biberon ve emzik olarak nuk kullanmıştım memnunum
Seval2468 Blgekrks avent, philips ve daha bir sürü iyi marka emzik ve biberon almıştım oğluma hiç birini kabul etmedi. Bimden aldığım wee baby plastik biberonu sadece kabul etti ondan başka asla istemiyor
Arcin Blgekrks emzik te biberon da avent. Ben iki ogluma onlari kullandim cok da memnunum nasip olursa kizima da kullanacagim.