Kubrabyrmm Blgekrks kesinlikle avent anne memesine en benzer doktorların tavsiyesi de avent canım 125 Cc aldım ben kullananlar da öneriyor ayrıca ❤️❤️
aogoya Blgekrks doktorlar başlangıç açısından kaşık biberon tavsiye ediyor bende o şekilde yaptım sonrasında ihtiyaç okurda diye lansinoh aldım
ilkimbebee Blgekrks emzik avent aldım bebeğim kullanıcak mı kullanmıcak mı bilemiyorum. Biberonu da tutar mı tutmaz mı yine bilemiyorum o yüzden biberonu biraz uygun bişey almayı düşünüyorum baktım tutuyor biberon tompee veya lansinoh düşünüyorum
AnneOluyorum35 Blgekrks nuk fc sıcaklık göstergeli cam biberon aldım ben ilk çocuğumada biberon ve emzik olarak nuk kullanmıştım memnunum
Sahnedekimadam Biberon comotomo duydum ben en yakın diye .. indirime girmesini bekliyorum onu denicem.Emzik philips aldım birkaç tane de bibs almayı düşünüyorum
Blgekrks Sahnedekimadam Sahnedekimadam cam almayı düşünmüyorum dediğiniz gibi ağır olur tutmakda zorlanır diye
denizozulkerr Bende tavsiyeler üzerine biberonu ve emziği philips avent aldım. Henüz kullanamadık ama allah sağlıkla kullandırtmayı nasip eder inşallah 🙏🏻
denizozulkerr Sahnedekimadam bende öyle düşündüğümden ve kırılma ihtimali olduğundan plastiğini aldım :)
aliandalina Biberon olarak Philips avent ve Chicco aldım emzik olarak da bibs ve frigg hangilerini kullanırsa onunla devam edicem