Seray_ Daha önce giden muayne olan varmı biz 15haftaik olduk hala gostermiyo diyolar gerçekten gostermiyo olabilir ama bnce bilerek solenmiyo heralde bilgisi olan diyebilirmi..
Mavis_s Seray_ banada öyle demişlerdi bilerek söylemediği de belirtti 16 sonra söylivem demişti net olsun diye
Anyelamelic Hangi doktora muayne oluyorsun doktordan doktpra değişiyo bence ben 12. Haftamda öğrendim tabi ilerleyen haftalarda her kontrolümde tekrar teyit ettik
Seray_ Anyelamelic Doğan ak ve Kadriye nilaya gttim kıza benziyo dediler ama bacaklarını açmadı net degl dediler
Seray_ Ylmaz demekki bnm bebeğim gostermiyo kndini hayrkisi olsn bı hafta snra tekrar gitcem ogreniriz inslalah 💫
Mavis_s Seray_ bana da 17 kesin değil demişti 19 haftamda da. Tahmin ettiğini kesinleştirdi ama yinede çok güvenmedim detaylı ultrason bekledim ve orda kesinleştirdik.
Ikicocukannesi32 Hüseyin Özyurt 10.haftada dahi biliyor 3.gebeligim hepsini 10 11 haftada öğrendik doğru da çıktı
Seray_ Ikicocukannesi32 sağlıkla alın kucaginiza .biz başka doktora gttik ama tahmin vermilserdi sadece