znkara Gamzesay inan artık üzülmüyorum çünkü sağlıksız gebelikmiş vücut atıyormuş bunu öğrendiğimden beri hayırlısı buymuş diyorum
Gamzesay Patito__ her gittiğim doktor bişeyin yok diyo hiçbiri demedi söylediklerinizi ama bn gittim pıhtılaşma İçin
Patito__ Gamzesay doktorkr hep birseyin yok der bn burdan okuyup yaptirdim cogunu ve cogu problemimi burdn cozdm ama dr lere kalsa hicbiri sorn deil Pihtilasmada birsy cikmassa mtlaka rahim filmi cektirin
Gamzesay Yeniiannecikk bn yaşadım daha öncede ama kanamayla düşmüştü değer sıfırlanana kadar test veriyorum sürekli ama bu durumu yaşamadım yaşayan arkadaşlar varmış sağılsınlar bilgilendirdiler beni de yarın ola hayrola görecez bakalım
Gamzesay Patito__ duruma göre gidecem artık hayırlısı herşeyin sağolun bilgiler için bnde çoğu şeyi burda okudum
znkara Gamzesay açık renkti şimdi koyulaştı ve parçalar halinde geliyor doktor normal olduğunu söyledi ağrı kesici içmemek için çok dayandım ama akşam üzeri içtim mecburen
Gamzesay znkara bende kan verdim bugün kendimi çok yıpranmış hissediyorum 25 Ocak 123 27 Ocak 100 31 Ocak 143 çıkmış bugün ağrılarım çok fazla öğlen sonu gidecem doktora dua edin ne olur acısız şekilde bitsin istiyorum yoksa
znkara Gamzesay aynı yerde mi verdiniz kanları yükselmiş görünüyor ama bende kimyasalda yükselmez diye biliyorum inşallah dış gebelik vs değildir hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
minikmucizem__ Gamzesay Rabbım inşallah guzel haberler almanızı nasıp etsın. Bellı mı olur bır mucıze olur belki🌸
Gamzesay znkara değerin düzensiz artış azalış var ben burda bişey yapamam dedi şehir hastanesine sevk verdi araştırılması lazım bişey diyemiyorum dedi çok korkuyorum 😢