Sahnedekimadam ipek_1701 Güneşe bende çok ısındım:) yanına bir isim daha eklenmeli mi tek iyi mi acaba
Nehir39 Mebk kızınız nasıl bir çocuk isimler kişilik üzerinde çok etkili oluyor uslumu söz dinleyen zeki bir çocukmu
Mebk Nehir39 çok akıllı zeki ve uslu birisi 3 yaşında her çocuk gibi yaramazlıklari oluyor ama öyle illallah dedirtecek derece de değil 🤲😍
ipek_1701 Sahnedekimadam Kızım ileride evlendiğinde belki soyismini kullanmak ister 2 ismi olursa 2 de soyisim uzun olabilir diyo babası 😀😀 Daha 17. Haftadayuz düşünüyoruz şuan.
Sahnedekimadam ipek_1701 aaa çok mantıklı hiç o açıdan düşünmemiştim😄ama benimki kullanmaz yüzde yüz eminim 😂
ilkimbebee aysemsii_96 Esila Elisa Eflin ada Belis Lina Masal Beril Listemdeydi masal lina yada Beril lina arasındayım
aysemsii_96 emine87 evet aslında bende öyle düşünüyordum ama bu çevre bütün hevesimi kırdı hatta eşya olarak bile hiç bişey alamdım herkes aman 6 aylık olsun bi erkenden bişey alma diye diye şimdi kıyafetlere bile bakmıyorum
aysemsii_96 Mebk ay evet içim çok ısınıyor liya ya bakalım herhalde en son aden ve liya arasında kura çekicez ☺️
Hilal_-aggul aysemsii_96 aysemsii_96 gözünüz aydın sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah prensesi Amine Lina 💓💞