Selam temmuz anneleri.. 🌸 Alışverişe başladınız mı? Başladıysanız nereden ilk hangi parçadan başladınız ben henüz hiç bişey almadım 17+3 olduk 💖
TEMMUZ ANNELERİ
Başladım 15. Haftadayiz her ay alınması gerekiyor bence şuan trendyolda indirim var mesela aldım bikac parça kucuklerle baslayabilirsin
Jrhazar bende 17+5 im. Daha birşey almadım . Kızımın eşyaları var ne durumda bilmiyorum bir gün onları toparlayıp bakacağım olanları ayırıp . Bir kaç pembe de ayiririm herhlade,simdikinin cinsiyeti erkek . Artık ablasını kileri de giyer evin içinde pembe pembe. 😄
Bebekliannee siz deneyimli annelerdensiniz aslında daha şanslısınız ilk olunca insan bocalıyor ya pembe mavi hiç fark etmez bence kullanılabilecek olanları kullanın ev içinde 😃🥰
Biz 14 olduk dün gittim öğrenemedim hala bakalim haftaya gösterecek mi kendini meleğim heycanla bekliyorum
Jrhazar Bende indirime girdıkce alıyorum valla yoksa yetısemıcekmısım gibi gelıyor 12 haftalkken ogrendm ben cnsıyet 16+6 m hala degısmedı ılk zıbın aldım ıkı tane besli takım aldm ınce baska almam muhtemelen bıberon müsln battanıyesı agız mendıllerı vesaire onları ındırımde buldukca aldım koydum hep suan bebek arabası bakıyorum 😅💁♀️
Kız bebişimle 17.haftadayız :) alacağım herşey hazır favorilere ekledim pusuda bekliyorum ama asla indirime girmiyor .. 🤗 juno reflü yatağı Philips avent emzik bide törpü falan aldım işte.. anakucağı gögüs pompası gibi orta tutarlı ürünlerden devam edip kıyafetleri en sona bırakmayı düşünüyorum.. 🤗
Jrhazar merhaba bende 17+5 teyim ben biseyler aldım tabi ama daha çok bisey değil 2 tane kısa kol zibin 3 tane uzun kollu pijamalı takım bi kaç tane de yaz için tişört aldım şimdilik
2melekannesi___ inşallah sonraki kontrolünüzde gösterir sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻 🤍
Sahnedekimadam iyi başlamışsınız devamıda gelsin inşallah 🙃 törpü de hangisini tercih ettiniz? Birde anakucagında hangisini belirlediniz acaba🌝
Cicilibicilim güzel başlamışsınız en azından benden iyi durumdasınız ben nerden başlayacagımı bilemiyorum 🤓