Monarosa06 En son 5 ocakta gittim sonra 28 Şubat a randevu verdi bu süre zarfında hiç gitmem gerekir mi 21haftaligim.kilosunu merak ediyorum bebeğimin yani uzun geldi aradaki süre
Tubatgn Monarosa06 O haftalarda bu aralıklarla gidiyorsun canım. Bende Cebeci tıp takipliyim bende bugün hastanedeydim 🥰
Nrnkymc06 Tubatgn Bugün gördüm emin olamamıştım siz misiniz acaba diye sizdiniz demek ki nst de yanınızdaydım 😁🌸😂
Tubatgn Nrnkymc06 Yaa cidden tanıdınız mı ay şu an çok utandım ve sevindim 🥰 hatta bitti bizimkiler demiştik sizdiniz demi
Mrvkrpnr Tubatgn merhaba bnde tıpa gidiyorum yeni basladim özel doktorlar hakkında bilginiz var mı acaba
Tubatgn Mrvkrpnr Özel doktor tercih etmedim. Bilgim yok o yüzden. Özelde gitsen o sırayı bekliyorsun sadece doğumuna o doktor giriyor 😊
umranismail2018 Tubatgn merhaba siz kac haftalık oldunuz ? ☺️ özel oda olayı hakkında bilginz varmı ?
Tubatgn Mrvkrpnr Üç doktor var hepsi her şeye hakim ve ilgili canım merak etme öyle anlatılan devlet hastaneleri gibi değil burası 😊
Tubatgn umranismail2018 36 canım özel oda şöyle doğum yaptığın gün boşta varsa alabilirsin. Sezaryen olacaksan günün belli oluncaya erkenden rez oluyor. Ama normal doğumda günün belli olmadığı için ayıramıyorlar
Mrvkrpnr Tubatgn bugün hastanedeydim bende çıktım herkes birşey söylüyor hastane hakkında korktum teşekürler rahatladım biraz 🙂
Ayytacc Tubatgn canim kacinci haftadan sonra haftada bir cagiriyorlar subatin 10randevum var 30haftalik oluyorum yinemi 4hafta sonraya veririlir acaba
Tubatgn Mrvkrpnr Hastaneye gelen hamileler mi dışarıdan birileri mi söylüyor canım Yani benim özele gidecek durumum var ama tercih etmedim. Bu devirde o kadar parayı özele vermek mantıksız geliyor oğlum için kullanırım. Ayrıca burası öyle yüzüne bakılmayacak devlet hastaneleri gibi değil. Üniversite hastanesi her şeyi daha ayrıntılı yapıyorlar tek sorun tek doktor olmaması. Ben bunu sorun etmiyorum çünkü en başından beri ilgi alaka iyi sorulara cvp alıyorum doğumuma 3-4 hafta kaldı bir kere bile şikayet etmedim hastaneyi doğumhanesi Ankara’da hiç bir özel hastanede yok ben sana söyleyim 😊
Mrvkrpnr Tubatgn önceden hastanede doğum yapan birisi söyledi haklisnz bizde ilk özel istiyorduk vazgeçtik belkide ben korktuğum için öyle hissediyorum yoksa genelde tıpa geliyorlar
sema_nur68 Tubatgn merhaba. Ben 9 haftalık hamileyim. İlk randevu nasıl oluşturuluyor acaba? Bende üni hastanesi istiyorum
Tubatgn Ayytacc Aaa bende 10 şubatta gidicem canım Ben 36’yım bugün hastanedeydim diğer randevumu 10 şubata yazdı 2 haftaya düştüm ben nst sancım yok belki o yüzden 2 hafta sonraya verdi
Ayytacc Tubatgn bende 10subatta orda olucam insAllah karsilasiriz canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Puhu_ishak Tubatgn 10 Şubat’ta ben de murat hocaya muayenede olacağım 🤗 umarım karşılaşırız, ben doktorum dışında herşeyinden memnunum ama doktor çok ketum asla konuşmuyor, endişe duyup yazsam ya cevap vermiyor ya da geçiştiriyor 🤦🏻♀️
Tubatgn Ayytacc Ben sabah 8 gibi gidiyorum canım eğer sende erken gelirsen karşılaşırız büyük ihtimalle. 🥰 Sağlıkla gelsinler 🥰
Tubatgn Mrvkrpnr Ne kadar önce yaptı acaba doğumu yıllar öncesinde doğum yalanlar BİLe memnun canım. Sen kimseyi dinleme bence herkesin kendine göre