elvinimmm İgneyi aldım eczaneden igne bozulan bisimi yoksa ben pazartesi gidip igneyi vurdurabilir miyim
Bebegimizolsun elvinimmm canım iğne bozulan iğnelerden çünkü buz aküsünün içinde veriyorlar iğneyi Alınca hemen vurul yani acilde falan ,sağlık ocakları vurmuyor bilgin olsun
Mommm03 elvinimmm hemen vurdur zaten bozaln şey ignenin yanında buz aküsüyle veriyolar eczacılar odasından alsaydinz kızlar oradan 3tl ye alınıyor Bebegimizolsun
Mommm03 Sevvl hastane temin etmiyor doktor mor reçete veriliyor gidip eczanden alıyorsun , doğum sırası zaten hastane kendi yapıyor ama 28 hafta da olursa gidip alıyorsunuz ,
Bebegimizolsun Btlklnc Sevvl bende eczaneden aldım özelde doktorum ilacın reçetesini yazdı kendim gidip eczaneden aldım
Nurbost elvinimmm ben aldığımda 3gün bekledi ve buzdolabına koymayı da unutmuştum. Ama acilde söyledim bi şey olmuş mudur diye. Havalar soğuk zaten hemen bozulmaz demişlerdi bana. Sen de yaptırırken sor öyle yaptır
Bebegimizolsun bendiyebiriii 32 haftaya kadar 190 TL Eğerki 32.haftayı geçerse 1950 TL gibi bi ücret ile alınıyor
Nurbost elvinimmm valla sormanız da fayda siz koyun dolaba. Çünkü ben dolaba koymadan 3gün beklettim bi şey olmaz dediler. Ama sizin için ne derler nasıl olur bilmiyorum o yüzden vurdururken sorun mutlaka
elvinimmm Nurbost cunku ben evde degilim esim yarin getircek ignemi o aldi igneyi aldigi yer buzla beraber vermisler esimde dolaba birakmis yarin sabah gidip hemen igneyi vurdurcam
Bebegimizolsun elvinimmm canım buzu sabaha kadar buzluğa koysun madem bekliyor iğne İğne dolapta alt rafta kalsın sabah sana getirirken gene buzun içinde getirir o buz küpü sabaha kadar dolapta erir
Mommm03 Bebegimizolsun Evet 3 tl doktorun sekreteri eczacılar odasından al orası uygun dedi bende buradaki eczanlrden alırım ayağı yaptım neyse hastanenin oradaki 1 tane eczane sorduk o igne pahalı ama bakayım dedim 1290 fln eczaclr odasından bedavaya alırsın dedi sonra eşimde eczacilar ordasindan gidip aldı 3 tlye