2aslan_annesi07 ggzemmj var gibi görünüyor hayırlı olsun ama önemli olan bu rakamın 2 günde bı düzenli artması 2gunde bı kan verip takip edin
2aslan_annesi07 ggzemmj yengem de 6 ula öğrendi sonra tekrar kan verdi 4 olmuştu yani sağlıksız gebelikti kanaması da oldu yukselmesi gerekiyor stres yapmayın 2 günde bı baktırın 1500 üstü olunca da kadın doğuma gidin☺️
ggzemmj 2aslan_annesi07 ben bat dan 4 gun once yaptirdim aslinda haftaya persembe tekrar kan vermeye gideceğim hayirlisi Allahtan🥰♥️
Hazalumay ggzemmj canım büyük ihtimal bir ihtimal var sadece 2 gune tekrar kan ver artış varsa gebelik vardır . Cunku 4 gun once vermıssın kanı daha yenidir
eylulmihrasmom ggzemmj battan önce öğrenmişsiniz hayırlı olsun:) adetiniz 1 hafta geçince gidin bence tekrar
Mucize2107 ggzemmj bende sizin gibi erken öğrenenlerdenim. Beta 9 ile öğrenmiştim çok şükür 2 günde bir katlanarak arttı. Şimdi 12. Haftamızı bitiriyoruz 😊 inşallah sizinki de sağlıklı bir gebeliktir içinizi ferah tutun stres yapmayın
miniyo ggzemmj 2 gün sonra tekrar kan ver . Bu iki günlük süreçte domates ve avakado yu tüketmeye çalış bolca . Domates bebeğin tutunmasında büyük rol sahibi . Benim de 10 çıkmıştı daha sonra 50-200 olarak arttı
ysmnkrc miniyo benim de 10 çıktı çarşamba günü değerim pazartesi günü tekrar gidicem inşallah güzel sonuç alırım 🥰
ggzemmj eylulmihrasmom insallah vardır Allah razi olsun 🥰 persembe gunu yeniden kan vermeye gideceğim ♥️
Busraaa1014 Benimde pazartesi21.5 çıktı adet görmeye başladım sonra 67.00 bugün 49.00 çıktı. İlkte böyle olması normal mi yoksa kimyasal mı şuan kanamam yok
ggzemmj Busraaa1014 istersen baska bir yerde daha kan ver canim yukselmesi gerekiyor çünkü 2 gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor
sehrengiz_8 ggzemmj var canım büyük ihtimalle yeni döllenme oluşmuş önemli olan iki günde bir iki kat artması