Hayal02 23 ocak 62 25 ocak 222 27 ocak 571 Sizce nasıl acaba ? Pazartesi yine kan testi vermeme gerek var mı ?
CeydaST Hayal02 gayet güzel bi artış kuzum. haftaya cuma ya da sonraki hafta p.tesi doktora git kesesini falan gör ♥
Dlkk44 Hayal02 canım gayet güzel artmış 2 katına çıkması gerekiyor zaten 1 hafta bekle sonra git doktora inşallah keseyide bebeğide görürsün artışa göre sağlıklı görünüyor hayırlı olsun ❤️🙏
Hayal02 CeydaST doktorum 2sinde gel demişti ben burdaki arkadaşların yazdıklarına uyarak 2 güne bir test verdim hep 🥰 çok çok teşekkür ederimm 🙏🏻🥹
CeydaST Hayal02 muhtemelen keseyi görür diye düşünüyorum 2 sinde ♥ hadi inşallah bize de haber ver unutmazsan buradan ♥ çok güzel yükselmiş maşallah
Mrveem Hayal02 canım senle aynıyız adet tarihimiz sonra tahlilerini Sağlık ocagında mi yaptın hastanede mi
minikmucizeemaak Hayal02 Hayırlı olsun canım inşAllah bana da böyle yazmak nasip olsun sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olsun❤️🤲🏻
Huhu21 Hayal02 benim de 26 Ocak 61 28 Ocak 264 30 Ocak yani bugün 602 Çok normal değerlerimiz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️🤩🫶🏻
Hayal02 Gtrkmen çok teşekkür ederim cevabınız için son sonucumda 3. Günde vermiştim o yüzden artış az mı diye korktum ama artık kimyasal korkumu bırakmalımıyım
Huhu21 Hayal02 ben daha önce kimyasal geçirdim en fazla 21 çıkıp inmişti ama şu an değerlerimiz 3 lü 4 lü rakamlara geçti benim doktorum gayet normal hiçbir sıkıntı yok dedi içiniz rahat olsun ❤️
Hayal02 Avukathanimm çok teşekkür ederim bugünkü değerim 1352 çıktı ama çarşamba tekrar test vercem muhtemelen 🤔