Atess33 ben yaptırdım ve gebelik şekerim çıktı kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim neyin ne olduğunu önceden görüp önlem alırsınız şuan diyet yapıyorum misal iyikide yaptırmışım zaten o yükleme dediğiniz şey 2 dilim baklavaya eşit gelen şekerli su

• HaA bunu yanıtladı.

yagmur50 diyetten kastınız ne oluyor şekerli şeyler tüketmiyor musunuz

Bende yaptırdım benimde sınırda çıktı yediklerime dikkat ediyorum

Atess33 yaptırın bence
      Ben yaptırdım şekerim çıktı bir önceki hamileliğimde yoktu şekerim.

Atess33 kesinlikle yaptırın gebelik şekeri varsa ona göre önlem alınıyor bebeğe zararı olmasın diye

HaA hayır endokrine yönlendirildim ordan da diyetisyene kişiye özel diyet listesi hazırladı onu uyguluyorum hamur işi, beyaz undan yapılan her şey tatlı vs yasak bildiğiniz aç geziyorum ve her gün ölçüm yapıyorum insüline başlamamak için zaten normalde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 🤢

yagmur50 değerleriniz kaç çıkmıştı acaba birde kaçlık glukoz içtiniz😋

yagmur50 merhaba iyi günler peki kullandığınız şeker ölçüm cihazı hangisidir ben de evde ölçüm yapıyorum ama cihaz bozuk

Aysee6346 ben ablamın cihazını aldım onu kullanıyorum vivachek eco oda gebeyken kullanmıştı doğru sonuç veriyor

Atess33 merhaba oğlum 3 yaşında onda şeker yüklemesi yaptırmadım şimdi tekrar hamileyim yaptırmıcam sevgiler 🥰

Atess33 yaptırın sorunn yok hamilelik süreciniz de ki şeker ölçümü önemli yaptırın 😊içecek sadece iciiyorsunuz bir saat bekleyip kan veriyorsunuz hepsi bu

Atess33 yaptirmadim. kilo problemim yoktu bebegiminkide normaldi gerek duymadim. sekerli de tuketmiyordum zaten. pisman degilim. :) asm de aclik tokluk bakiyorlardi zaten normaldi.

yagmur50 çok geçmiş olsun umarım ünsilin kullanmak zorunda kalmazsınız

Atess33 ben yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı ama doktorum istemese de yaptırmak isterdim ilerde herhangi bi sorun yaşanma ihtimali olmasını istemem içiniz rahat etsin diye bile yaptırmalısınız bence

HaA teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏🏻