• Öneri
  • Ufolu odada yenidoğan bebeğim durabilir mi? Burun kurumasina öneri?

Merhaba arkadaşlar kaynanam ile yaşıyorum bizim odamızda UFO var onlarda soba var ama içeride duramam çünkü üç tane erkek var rahat edemem benim odada kaynanam UFO dan çocuk üşür burda yat diyor doğum sonrası ama üç tane kaynım ve kayinbabam var yani acayip rahatsiz olurum ufodan üşümez ama sorum şu olacak geceleri bazen benim bile çok burnum kuruyor buna çare küçük trendyoldan buhar makinası aldım iki tane ama işe yaramıyor bana oneriniz ne olur bebişin burnunun kurumasını önlemek için

Nazlican46 keske iki tane kucuk buhar makinasi alacaginiza bir tane iyi buhar makinasi alsaydiniz. Bende yatak odamda ufo kullaniyorum isinmak icin cok burnum kurudugu gecelerde buhar makinasida calisiyor ve rahatlatiyor beni

Nazlican46 buhar makinasının içine Cold-Mix İnhaler 10 Ml Damla damlatıyorum hiç öyle sorun olmuyor 👍🏼bende 1 ay boyunca UFO kullandım buhar makinasınıda açtım hiç kuruluk vs olmadı

Ezelioz benim buhar makinası suyu püskürüyor açtığım yeri ıslatıyor normalmi bu sizce

elifcicek_07 bende fethiyede yasiyorum suanlik benim evimde klimayla isiniyor normalde. Dogalgaz yok malum. Klima cok fatura getiriyor diye arada ufo yakiyorum havalar soguksa. Yatak odamizda yaktigimda hep buhar makinasinida aciyorum 2-3 saat bile yeterli oluyor nemi hemen dengeliyor 50-55 lere. Kapatmazsam 80-90 a kadar cikariyor sabaha kadar. Nem olcerim var ayri kontrol ediyorum ordan ise yariyor yani. Ben aldigimda civil magazasindan almistim 100 tl indirimim vardi cok memnunum. Aldigim zaman en uygun civildeydi siz yine trendyol hepsi burayada felan bakin derim☺️Size linkini atayim:
        https://www.civilim.com/weewell-ultrasonik-ustten-dolum-buhar-makinesi-whc650

8 gün sonra

Ezelioz küçük bişey almıştım ben basınca sabit puskuruyor içinin haznesi çok küçük ama şimdi weweel marka başka alacagim

Nazlican46 en ekonomik yolu soba yanan odadan sürekli güğüm vs gibi bir kapta ki kaynamış suyu yatak odasına götürmeniz buharı gittiğinde tekrar soba da kaynar tekrar koyarsın kuzum eski usul yani buhar makinelerini iyi araştır eğer odada nem seviyesini iyi ayarlayamazsan yine hastalığa davetiye çıkarmış olursun 😞

Ezelioz valla aldığım şey buhar makinası diyordur ama dediğim gibi buhar vermiyor