Koca göbekten göremediğimden tüylerimi alamıyorum bi erken doğumum olduğundan kuaföre ağdaya gitsem kendimi kasıp doğumu tetiklerim diyede korkuyorum 34+2yiz bu arada
Tüylerinizi nasıl alıyosunuz
birannebirfurki küçük aynalar oluyor ya hani ben onu bir yer yaslıyorum ona bakarak alıyorum temiz de oluyor valla 😄
birannebirfurki aynanın karşısına oturuyorum ve o şekilde jilet veya tüy dökücü ile alıyorum. Tüy dökücü gebelikte tehlikeli evet ama sonrasında bol su ile duruluyorum.
Lazerliydim şimdi üzülerek jiletle tetikliyorum napim bidaha giderim .. ben görmeden yapabiliyorum ya kesmiyorumda biyerimi 😄
birannebirfurki ben gebeliğimin başından beri ağdaya gidiyorum özellikle doktoruma sormuştum kasılma yaparmı devam edebilirmiyim diye bir sorun teşkil etmez dedi zaten kasılmıyorumda çünkü canım acımıyor 🤷♀️
birannebirfurki agdaya dayanamiyorum malesef.. ciletle aliyorum daha dogrusu artik son haftalarimda esim yapiyor..
_Gunes Eşinizden çekinmiyor musunuz? Kusura bakmayın merak ettiğim için soruyorum. Ben çok utanırım ve benden soğur diye korkarım yani. Evet eşiniz çocuğu tek başınıza yapmadınız ama bir noktaya kadar yani erkek sonuçta ben o durumda beni görmesini yapmasını istemezdim.
_Gunes benimde gidişat eşim yapıcak gibi 😅
Larinsmom ne yalan söyliyim ilk yaptiginda cok utanmistim ama kendisi de bana yarin bir gpn bana bisey olmus olsa sen yapmicak misin dedi o yüzden utanmana gerek yok diyip sakinlestirmisti o gün bugündür yapiyor valla mide migdesi bulanmiyor böyle seylerden sükür.. aramizda böyle seyleri hic büyük mesela haline getirmiyoruz canim sonucta kocam yani heryerimizi görüyorlar tabi.. eger kocan tiksinmiyorsa böyle seylerden kolaylikla yapabilirbence
birannebirfurki valla canim olmayinca olmuyor en son 30. haftamda kendim yaptim bayildim resmen banyoda.. sicakdan kendimi cok zorladim falan esimde evde yoktu o gün bugündür ne yanlizken dusa girebiliOrum ne de temizliyebiliyorum azicik egilim basim felaket dönüyor o yüzden sagolsun esim cok yardimci oluyor.. eger tiksinen bir esin yoksa gayet normal oldugunu anlatip ona da yaptirabilirsin
Ben de dün zar zor jiletle aldım elimle tüylü kısımları bula bula küçük aynam da yoktu 😅 nefes nefese kaldım koca göbeğimle. Duştan çıktıktan sonra eşim kendi teklif etti bana neden söylemedin ben alırdım diye. Normalde de eşime tüy dökücüsünü ben sürerim yardım ederim yetişemediği yerlere. Demek ki insan birbirini sevince sorun olmuyor böyle şeyler. Tiksinmelik hiçbir durum yok bence yaptırın gitsin 😅
birannebirfurki hiç bişey olmaz benim karnım cok cabuk büyüdü 4 bucuk 5 aylıktan kuaföre başladım tertemiz oluyo doguma az kalıncada tüm vücut gidicem öyle kasılma erken dogum falan öyle seyler düşğnme hiç
Larinsmom bende sizin gibi düşünüyorum ama çekindiğimden değil mesela orayı görebilir ama ne bilim kuaför gibi bi secenek varken temizliğini ona yaptırmak istemem heralde ha kuaför seceneğim olmasa mecbur kalsam hiç almaktan iyidir diyip aldırırum mecbur
Rabiaturgut4445
Ay bende kuaföre gideceğim zaten ama orayı göremediğim için ne kadar uzadığını şey yapamadım sıfırlayayım dedim bi iki hafta sonra ağdaya giderim diye. Demek istediğim hani mecbur kalırsanız eşiniz yapar sancı gelir bi şey olur ağdaya vakit kalmaz ya da benim yaşadığım durum olur çok uzamıştır ağda olmaz gibi. Eşler de teklif edebiliyor tiksinme olmaz demek istedim. En temizi ağda bende son hafta erken doğmazsa komple gideceğim mis 😍
cannjuuu aynen onu bende düşünüyorum bazen ya birden gelirse sancım gece falan ve az da olsa cıkmıs olursa napıcam diye dediğiniz gibi anlık o şekilde eşe yaptırmak en mantıklısı mesela ben kendimi 38 haftalarda gelecek diye hesaplayıp öyle agdaya gittim 38 de tekrar gidicem ya erken gelirse diyorum hep
Rabiaturgut4445
Vaktiyle ve sağlıkla gelirler umarım gerisini bi şekilde halledeceğiz artık ☺️