Zeba 2oglusannesi ban şuan o stresi yaşıyorum keşke bende uzak tarih söyleseydim harkes ariyo valla sıkıldım 38 haftayım daha
larin1213 tgc-52 bol bol cinsel ilişki öneriliyor bu arada eğer risk yoksa bebek için. Hem vajinanızın esnek kalması için hem içeride kasılma ve uyarılmalarla kanala antreman yaptırmak için bol bol sevişin demişti doktorum. Ben hep erken doğum olur uyarıldığı için diye düşünüyordum ama araştırınca öyle değilmiş. Pilates topuyla videolarla çalışmıştım epey faydası oldu. Esnekliğe de bağlı dilerim çabuk açılmanız olur 💕
_nigarr24_ -MucizeMelegiim- ilk hamileliğimde normal doğum oldu. 26 saat (doktorumun hatası,zamanı uzattı) hafif sancı,4 saat süni sancıyla ölecek kadar şiddetli sancı çektim. Ama doğum kolay oldu 15 dakika sonra doğdu kızım. Ama o an acıyı unuttum. 2ci hamileliğim şu an ve korkuyorum 😂sezeryanda hissetmezsiniz acısız olur ama sonrası çok zor. O yüzden normal doğum.
Melekoz -MucizeMelegiim- Normal doğum yaptım herkes için farklıdır herkesin doğumu bir olmaz rabbim neyi nasip ederse o olur o anki duruma bağlı yani.
larin1213 Elifsenayldrm Ben kendimi bildim bileli geniş bi vajinaya sahip olduğum için hep korkumdu daha da genişler mi diye ama 2-3 ay gibi bir sürede toparlamaya başladığını gördüm. Hatta vajinal orgazm olamıyordum doğumdan sonra olabildiğimi farkettim. Doğumda zaten rahmimiz çok yük taşımış olduğu için antreman yapmak gerekiyormuş kasıp bırakarak çalışarak epey sıkılaşıyor. Rahmetli ananem balı parmak sürüp ayırmak gibi hemen toprlar derdi 😅
Boncukveannsi Kubra-ulas şuan sezeryandan daha sabah çıkmış biri olarak söylüyorum sadece zor anı oturup kalkamıyorsun ve bebeğini kucağına alıp emziremiyorsun🥲
Kubra-ulas Boncukveannsi Allah acil şifalar versin 😔 gün geçtikçe daha iyi olacaksınız ☺️ her güzel şeyin acı bir tarafı var 😐
Edilek busragil bugün oldum hiçbir sıkıntısı yok. İnternet bilgi kirliliği gerçekten. Ben de ağrılı olacak diye okumuştum hep. Cinsel birliktelik yaşayan biri ağrı mı çekiyor? Aynı şey. İnsanlar abartmayı seviyor. Kasmayın yeter.
FuLyaMuhammedOnur -MucizeMelegiim- erken doğum sezeryan oldum. İkincisi de sezeryan olacak 👶🥰🤲 sağlıcakla ins🤲🤲🤲🤰🏻
ygmrtpclr 23+3 üz bugun oğluşumla. Şeker problemim var birazcık, birazcık suyumuz fazla, birazcıkta iri bi bebişim olucakmış. O yüzden büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum bakalım hangisi olursa nasip 🫶🏼 ilk hamileliğim bu arada
eserce05 39+1 de gece 3 gibi sancıyla hastaneye gittim doğum başlamıştı 4 saat normal doğumda kaldım vakum dahi yapıldı ama olmuyordu bir türlü tansiyonum çıktı zorunlu sezeryana gittim yarım saat içinde çıktım. Uyandığımda herkes başımdaydı bebeğim uyuyordu :) 2 gün hastanede kaldım tansiyonumun düşmesini bekledik. Sonrasında evime geldiğimde ise kuş gibiydim ne ağrım olduu ne sızım. velhasıl ikisinide yaşamış biri olarak sezeryan tavsiye ediyorum. 5 seneden sonra 3 hafta içinde ikinci gebeliğim olacak gün almaya gideceğim inşallah sezeryan için :) demem o ki herşeyin hayırlısı çocuk bir şekilde geliyor dünyaya ha normal ha sezeryan inanın tatlı acılar hepsi geçiyor :) içinizi ferah tutun Rabbim hayırlısını versin ❤️
Dmttthemum EsenCebeci bende de vajinal varis oldu şimdi üst tarafında sancı var yine ama ne olduğunu bilmiyorum bunda şişlik yok internette normal doğuma engel değil diyordu ben kendi doktoruma sormadım ama henüz vulvar varis nasıl bir şey
EsenCebeci Dmttthemum vulvar ile vajinal varis aynı. Sizdeki varis olmayabilir. Çünki Variste vajinanın iki yanı da şiş ve sert olur çok yürüdüğünde ayakta kaldığında ağrı yapar. Bildiğin parmak kalınlığında şiş olur. Benim doktorum da beni riske atmadı çünki normal doğumda kesik attıkları için oranın kanama yapması ve durmama gibi bir durumu var
Melayke- -MucizeMelegiim- 39+3 sezeryan. 37+5 de kanaldaydı normal doğum için düzensiz sancılar da başlamıştı. İki hafta boyunca ne su ne nişan ne açılma hiçbiri gerçekleşmedi rahim geride kafa önde. İmkansızdı normal doğum. Sağlık olsun 7 günlük oldu oğluşum şükür iyiyiz