eserce05 21MELOSSS21 normalde de arkadaşımın dikişleri doğumunun 5. Ayında patladı. Şahsen kendim sezeryandan sonra rahatça ayaklandım o yzden tavsiyemdr sezeryan :) Bence biraz yapı ile alakalı Allah hayırlısını versin ☺️☀️
Nuranyildiz eserce05 bi Takım rahatsızlıklarımdan dolayı doktor sezeryan kararı aldı tabiki herşeyin hayırlısı ama kilom olduğu için ameliyat beni kısıtlayacak ona üzülüyorum 😗👶🏻
Prenss_annesi42 Kubra-ulas Korkmayın inan ki kolay oluyor bende normal doğurdum ve minyon bir anneyim
Kubra-ulas Prenss_annesi42 benim omur iliğim de doğuştan yeğiklik var. Doktor yıllar önce bir sakıncası yok demişti ama hala korku var içimde. Zeynep Kamil hastanesine takipliyim. Bunu göz önünde bulundururlar mı vs bir sürü soru işareti var kafam da.
eserce05 Prenss_annesi42 evet aşırı zorlandı wc de gidemedi ilk etapta hatta kalkamadı kız yaa yanında idim inanın oturup kalmıştı acıdan ağlıyordu yazık
Kubra-ulas Boncukveannsi Allah acil şifalar versin 😔 gün geçtikçe daha iyi olacaksınız ☺️ her güzel şeyin acı bir tarafı var 😐
sahibinden -MucizeMelegiim- sezaryen doğum yaptım şimdi doğuracaksın hadi deseler yine sezaryen yaparım. Korkulacak hiçbir şey yok aksine çoğu insan sezaryene karşı önyargılı davranıyor. Rahat olun ne şekilde olursa olsun insallah sonu güzel olacak 💕
Pearlyy sahibinden 3 hafta sonra sezaryenim var çok acılı oluyor diyolar çok korkuyorum mesajınızı gördüm. Ağrılar hafifmiydi sizin ne önerirsiniz🙏🏼
ikibaloglanannesi İlk gebeliğim oğlum şu anlık normal doğum gözüküyor 35’im. Ben de şahsen normal istiyorum. Ne normalden ne sezaryenden korkmuyorum ama🙏🏻. Oğlum nasıl gelmek isterse öyle gelsin yeter ki sağlıkla gelsin🙏🏻💙 Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza🌺🙏🏻.
Ayse5100 -MucizeMelegiim- tecrübem yok ilk gebeligim ve normalden baya korkuyorum o yüzden sezeryan istiyorum. Kendi bunyemi çok bilmiyorum tabiki kişinin bedeni bunyesiyle de alakalı bir durum kimine normal doğum kimine sezeryan çok kolay geliyor ama ikisinin de ayrı ayri zorlukları var o yüzden cinsellikte bile kendini kasan zorlanan ben normali düşünemiyorum 🙈 hakkımızda hayırlısı olsun
Erva1234 EmineDefneGokce kaçıncı haftaya gün verdi bide doğum anına kadar dönme ihtimali varmış bnmkide makat geliş nefes alamıyorum egilip yerden bişi alınca işkence gibi geliyo bende haftaya doktora gidicem gene donmemsse banada gün vercek heralde
Fifiisma Erva1234 size spor demedi mi? Benimki dönmediği için doktorum bir kaç haraket demişti, öyle döndürmüştüm
Aselervam_41 -MucizeMelegiim- 2 tane normal doğum yaptım 2.sini40 gün once yaptım yani ölüm gibi bisey ama ölmüyorsun avantajı hemen toparlaniyirsun
Mpo2266 -MucizeMelegiim- bence çatı muayenesi yaptırmayın doğumu erkene çekiyor gibi ben yaptırdım korkulcsk bişey de değil aslında ama perşembe yaptırdım cumartesi suyum geldi 😂
Kismettt -MucizeMelegiim- doktorun ne önerirse onu kabul et bence çünkü onlar en iyisini biliyorlar ben de normal istedim hep son ayıma kadar fakat uygun değilmişim hem bebek olarak hem de benim yapım olarak o yüzden sezeryan oldum tabi ağrıların oluyor ama yanında yardım eden varsa başa çıkabiliyorsun
mavininhertonuu -MucizeMelegiim- 39+6 da normal doğum yaptım çok zor ve kötü geçti 16 saatte doğum yaptım yine olsa yine normal yaparım öyle büyük rahatlık
Azra41 -MucizeMelegiim- Bana bu soru o kadar yanlış geliyor ki bilmyrm ya .. Sakın kızmayın yani sizlik bişey değil bu .. İnsanlar yanlış lanse ediyorlar sezeryan doğumuda.. Bence en doğru karar doktorunuzun ve hamileliğinizin nasıl gittiği ..