• Gebelik
  • BEBİŞ DOĞDU BUTONU 🤤😍😍🤲💕

Edafmo ya bu ağrılara rağmen uyumayı deneyin. Ayy önceden kızıyordum uyu diyenlere şimdi onları dinlemediğime o kadar kızıyorum ki

sehrengiz_8 uyuyamayıyorum ki bebeğim keşke uyuyabilsem😭 sağa sola dönemiyorum dönerken zaten canım o kadar acıyor ki inanın gece uyku vakti gelmesin istiyorum nefret ettim uyumaktan geceden 😭😭😭

Edafmo senle aynıyız canım benimde 41 gün kaldı aramızda 1 gün var 😍 bende Aynı sorunları yaşıyorum karnim çok sertleşiyo ve hep bi yere toplaniyo bebisim Allah sağlıkla dogurmamizi nasip etsin 😇🙇‍♀️😍

fndaaaaa ah amiiin inşallah ssğlıkla kavuşalım 🤲 günler geçmiyor sanki çok sabırsızlamdımm

Edafmo Ayni sikayetler ile safak 42 😆 Ama buton u gormek bi panik havasi yaratti sanki 🙈😂

Edafmo aynen bende heyecanlandim ama birazcikda dogum telasi 🙈 Yurt disindayim ve ailem yanimda degil ilk cocuk diye de nasil ederim telasi var 🙂 yoksa biran once bebegime kavusmak istiyorum 🥰
          Saglikla dogurmayi nasip etsin rabbim hepimize ♥️

Benimde bebis doğdu butonu çıktı bu gün 42 gün yazıyor ama sezeryan olacağım için 30 günüm kaldı tam günü beklemicem yani😁

Babyy07 doğum anında ilk olduğu için normal doğum bekliyorduk ama son anda sezeryan oldu o kadar çatı muanesi yapıldı 1 ay kala doğuma hiç bisey denmedi anlamadım herhalde oglusumun kafası büyüktü ondan normal olmadı 😆