40 +1 ama gelmeye niyetli değil gibi
Kaçıncı haftada doğum yaptınız kızlar❤️
Asssh muz kaşar birde maden suyu tüket kilo alması için
Canan55 37+2 de doğum yaptım
Yesilerik ultrason sonucu 3100 dü Ama 2950 doğdu 👶🏻
Canan55 ilk dogumumu 35 te ikinciyi 36 da üçüncüyü 38 de yaptim
busenurrslmn bel ağrınız da oluyor mu ya ben de 30+1
hayallliiim bende kizimi 37 .haftada zorunlu sezeryanla dünyaya getirdim 3850 gr dogmustu..bu 3.bebegim 38 haftalik olduk 39 bitince alir sanirim
Canan55 37+3 üz oğlumla ilk hamileligim 🙈Yarın çatı muayenemiz var ;normal dogum gibi görünüyor demişti doktorum. Bakalim süreç nasıl ilerleyeecek🙈
Canan55 37+4′te sezaryen doğum yaptım canım 🙂
- Düzenlendi
Kızım 38+6 oğlum 37+1 ikisi de normal doğum
- Düzenlendi
Defneninannesi- her zorluklar bi kolaylık vardır hiç korkma canım benim şükür ki yavruna kavuşmana çok az kalmış ♥️🤲🏻 bana da dua eder misin dün kızım için detaylı ultrasonda yarık dudak dendi, doğduğunda operasyon geçirmesi gerekiyormuş sağlıkla gelsin Allah’ın izniyle 🤲🏻
butterfly35 amin insallah canim cok sukurr insallah degildir canim ultrasyonda yanilma pati olabiliyor bazen bazka doktora gitmeni tavriye ederim rabbim sifa versin insallah
Canan55 40+6 da doğdu güneşim 🌼
Defneninannesi- sağol canım benim inşaAllah yanılmıştır sağ salim kolaylıkla sağlıkla gelsin yavrum amiinn 🤲🏻
butterfly35 insallah canim
siyahinci3 kız 37. Haftaya kilosu çok iyiymiş ama ben pazartesi gittin 280ü dü şimdi tekrar gidiyorum
hayallliiim olsun benjm de bu hamileligjmde 36+3 de 2777 gr dedi ama bebek kanala girmis ölçümleri almakta zorlaniyorum demisti ne kadar dogru bilemiyecegim..Sali gunu hem tarih alacagiz hemde artik son gunler 38+4 oluyoruz bakalim kac gr oldu sehzadem
Zelihablcgl aynen 39+6 yim bende duzensiz sanci var bele vuran mide kasilmasi var ama duzeni yok 🤣