• Doğum
  • Kaçıncı haftada doğum yaptınız kızlar❤️

40 +1 ama gelmeye niyetli değil gibi

Canan55 ilk dogum kızıma 40+3 haftalıkken oldu 2. Dogumum kızıma 39+0 haftalıkken oldu şuandada ogluma 32+0 haftalık hamileyim bakalım ne zaman gönlü isteyip gelcek 😍🤲

hayallliiim bende kizimi 37 .haftada zorunlu sezeryanla dünyaya getirdim 3850 gr dogmustu..bu 3.bebegim 38 haftalik olduk 39 bitince alir sanirim

Canan55 37+3 üz oğlumla ilk hamileligim 🙈Yarın çatı muayenemiz var ;normal dogum gibi görünüyor demişti doktorum. Bakalim süreç nasıl ilerleyeecek🙈

Kızım 38+6 oğlum 37+1 ikisi de normal doğum

Defneninannesi- her zorluklar bi kolaylık vardır hiç korkma canım benim şükür ki yavruna kavuşmana çok az kalmış ♥️🤲🏻 bana da dua eder misin dün kızım için detaylı ultrasonda yarık dudak dendi, doğduğunda operasyon geçirmesi gerekiyormuş sağlıkla gelsin Allah’ın izniyle 🤲🏻

butterfly35 amin insallah canim cok sukurr insallah degildir canim ultrasyonda yanilma pati olabiliyor bazen bazka doktora gitmeni tavriye ederim rabbim sifa versin insallah

hayallliiim olsun benjm de bu hamileligjmde 36+3 de 2777 gr dedi ama bebek kanala girmis ölçümleri almakta zorlaniyorum demisti ne kadar dogru bilemiyecegim..Sali gunu hem tarih alacagiz hemde artik son gunler 38+4 oluyoruz bakalim kac gr oldu sehzadem