• Doğum
  • Kaçıncı haftada doğum yaptınız kızlar❤️

Canan55 39+6 olduk dahaa gelmeye niyeti yok gibi🤣🤣 ama sancılar çok var bel ağrısı kasılmalar falan

Canan55 39+3 olduk inşallah bu hafta gelir artık minik kızçe ☺️🤲🏻

Canan55 39+5 de sezeryanla doğum yaptım bu bebeğimi kaç haftada alırlar bilmiyorum 🙂

Ben hep normal doğum istiyorm sezaryandan nedense çok korkuyorum normal daha iyi geliyor bana inşallah hepimiz bi avazda kurtuluruz kızlar

Canan55 ilk doğumun 39+1 de sancılarım geldi normal doğuracaktım ama sezeryan olmak zorunda kaldım :)

38+5 de dogum yaptım ilk kızımı 2.gebeliğimde çok uzun sürmez tam zamanında olur inşallah şuan 36.haftalıgız 🥲

İlk dogum 36+2şimdi 2 gebelik olmaz 30+0 inşllh zamanında gelir kuzum

ebrarliya22 Bende Şuan 33 hastalığım ama dr 38 de alalım dedi tereddütteyim çok erken mi diye kilosu nasıl olur onu düşünüyorum zayifmi doğar 2kg demişti en son 1 hafta önce gitmiştim 38 de doğum yapmışsınız nasildi sizin için bu arada benim 3.sezeryan olcak 2 oğlum var şimdi bir kızımız olcak ayrı bir heycan var

Yeter06 bakalım bizde 30+1 olduk ufaktan kasılma ve sancılarımız var yerine sığmıyor galiba artık 😂

Asssh normal dogum oldu benm kuzum 3450 kg dogdu kızım şişlk inince 3220 ile hastaneden çıkış yaptık bu kızımda nasıl olur hiç fikrim yok en son 32.haftada gittim o haftalardı sanırım yanlış hatırlamıyosam özele 1700 demişti kilosuna devlet ne kilo söylüyor ne başka birşey zaten şuan kaç kilo bilmiyorum hiç salı günü nts girdim şimdilk gelen giden yok 🫢