Merhaba hanımlar. Ben 3 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum. Gittim hemen bebeğimin kalp atışını dinledim çok şükür ama yine de korkuyorum. Kendimi çok yormuştum ondan mı oldu acaba. İlk gebeliğimde böyle bir eşy yaşamadığım için tedirgin oldum. Aslında genelde gebeliğin ilk aylarında çoğu kişi yaşıyormuş bunu. Beni rahatlatın lütfen:(

Hayriye1234 progestan ve puruluton iğne başlanıyor böyle durumlarda çok faydası oluyor başlanmadı mı size kendinizi çok yormayın hayatın olağan akışından biraz elinizi çekin çok yatak döşek olmanıza gerek yok ama olabildiğince durağan yaşayın gececktir Allah’ın izniyle kızımda öyle olmuştu 11 haftalık olana kdr ara ara kanamalar falan çok şükür kızım şimdi 17 aylık 2. Bebeğime hamileyim yine aynı durumlar var bende de dediğim gibi yapıyorum gerisi tabiki takdir ilahi

Slma_aygn evet evet progestan kullanıyorum. Ve rogam iğne de yaptılar. Ve kan uyuşmazlığımız olduğu için o iğneyi de erkenden yaptılar. Aslında bir çok yerde okudum 3 doktora sordum olabilir diyorlar ama bana kalsa emin olmak için her gün bebeğimin kalp atışını dinlemek istiyorum 😇

Bende aynı 8+2 oldum ara ara bendede oluyor kahve rengi lekelenme neden bilmiyorum doktora gittim Bi sıkıntı yok dedi salı günü kontrolde ama bende tedirginim progestan kullanıyorum bugünde kasık ağrım var az da leke geldi içim içimi yiyor şuan

8 haftalıktı yaşadım 10 haftalığız devam ediyor bebek iyimiş sorun yokmuş . Çoğu kişide olurmuş ilaç iğne kullanırım baklım

Hayriye1234 bişey olmaz Allah’ın izniyle çok iyi anlıyorum seni benim 2. De aynı şeyleri yaşamama rağmen bende yine öyleyim ama cokda stres yapma kendine bol dinlen bol dua et gerisi hallolur

Doktor da güya özel ama içeri 3 hasta alıyor. Sürekli koşturuyor. İstiyorum ki içimi rahatlatacak birşy söylesin. Kalp atışını duyduk işte dedi sadece. Rahmimde de perde var. İlk doğumda sorun olmadı . Doktorum o zaman dedi ki almaya gerek yok geremedikçe rahme yapılan ameliyatlara karşıyım. Bu doktor da tam tersini söyledi. Doktorum böyle demişti deyince. Dedim ki sıkıntı mı olur diyorsunuz dedim. Yo doktor demiş ya ilkinde sorun olmadı bunda da olmaz dedi yüzünü 😒 böyle yaptı. Trip attı resmen. Doktoru da değiştirmeye karar verdim. İçimi hiç rahatlatmadı

Hayriye1234 canım benimde şuan durumum aynı sizin postunuzu görünce yazayım dedim her gün iç çamaşırıma kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum ben sadece Protestan ilaç alıyorum uyuşmazlık bizde de var

Hayriye1234 benim 5 haftamda kahverengi lekelenmem oldu 3 4 gün sürdü
          Bol bol yattım dinlendim geçti yurtdışında doktorlar kırmızı kanama olmadıkça ilaç vermiyorlar, bana kahverengi lekelenme ara ara olabilir korkma demişti sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰🤲🏻

İçin rahat etsin canım benimde kanamam oldu hatta koyu kırmızı kanama çok şükür bebekte sıkıntı yok 9 haftalık olduk şuan 9 haftaya gelene kadar 3 defa kanamam oldu iğne vuruldm kanama olduğu zaman kesti. Kese dışında kanama alanları oluşmuş ondan kaynaklı oluyur dedi doktorum her gebelikte olur dedi

snka2021 bana da progestan verdiler bugün 5. Günüm çok şükür yok denecek kadar azdı leke. İçim çok rahatladı bunu yaşayan çok kişi varmış normalmiş. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😍

Merve10 kese dışında da alan var diye söylemedi. Bir hafta daha sabredeyim daha açıklayıcı bilgi verecek bir doktora gitmem lazım

Hayriye1234 valla canım kanamanın net açıklamasını yapmadiysa bir hafta bekleme direk açıklama yapacak bir doktor bul ona git. Bana bu sebepten dolayı kanama oluyor dedi yani belki farklı bir durumdur seninkisi ihmal etmeye gelmez.

Merve10 ben yoruldum bir kaç gündür dedim. Kalp atışını duyduk bir sıkıntı yok dedi sadece. Bilemiyorum hala çok az gölge gibi leke ama beni çok irite etti bu durum.

Merve10 evet rogham iğne. Bi de bizde kan uyuşmazlığı var. Normalde 28. Haftada yapılması gereken iğneyi de hemen yaptırdılar