Sürekli bı adet sancısı gibi bı ağrı var sizce doğum belirtisi mi doktora gitmeli miyim öyle zamanlı değil gecmiyo gün boyunca da genelde vardi
Doğum baslamasimi
Merveizmir düzenliyse saat başı mesela gelip 1 dk sürerse yatıp uzandığınızda dinlendiğinzide geçmeyen bi ağrıysa doğum sancısı diyolwr bende adet sancısı gibi çekiyorum ama düzen olmadığı için yalancı sancı olduğunu anlıyorum
Semilk05 Vaktide geldi aslında ama ya değilse. Ya derlerse gelmişken suni sancı verelim sana diye çok korkutuyo bni
Merveizmir dr sancı 5 dakka da bir düzenli aralıklardaysa , kanama olursa , su gelirse gel diyor. Bana da bu üç ünü kağıda yazdı verdi. Bekleyin isterseniz sadece o ağrı varsa.
Gitmenize gerek yok uyuyun geçecek
Merveizmir kaç haftalıksnz
Ysm0307 40*4d. Pazar günü hastane yarışı olacak dahada gelmezse bebiş
Benim 1 ay boyunca adet sancım oldu. 37. Haftada suyum geldi dogum yaptim 5 gün önce. Adet sancım devam ederken ayrıca bebekte aşırı hareketlilik oldu. Ve sürekli hareket esnasında bir yerde toplanıyordu hemen pozisyonumu degiştirip o kasilmayi duzeltiyordum. Yatağa girdim tam uyurken bir anda icimde birsey oldu. Ve suyum gelmeye başladı. Bence adet sancinjz varsa dogumunuz yaklaştı demek
Merveizmir yalancı savcılardan ola bilir canm sancıların tam başladığında dk sanmıyor 15 1 mesela 1 dk sürüyor sonra geciyo Bi süre böyle sonr 10 dusuyo sonra beş Bi anda beline Bi ağrı giriyo tam orta kısmına sonra geciyo