Buse-ozdmr Esmaars folibol kullandım ilk sonra doktorum baska bıtane onermıştı onu kullandım.senın doktorun yazmadımı sana
Esmaars Buse-ozdmr gebelik düşündüğümüz zaman folbiol vermişti doktorum ona yine devam et dedi ama folbiol kullanan çok az kişi görünce bı tereddüt ettim
Esoo0698 Buse-ozdmr Ya bende folibol kullanıyorum baş dönmesi mide bulantısı yapıyormu acaba. Bende çok fazla baş dönmesi varda folik asit yapar dediler değiştirsemmi acaba ilacı
Buse-ozdmr Esoo0698 folibol cok ağır bir folıkasit doktorum 1 ay kıllandırdırdı somra başka bıseye gecırdı mutkaka değiştitir ağır oldugu için yan etkı yapmış canım
Dalklncebru Esoo0698 bebek için en iyi folik asitmis folbiol benim ilk oğlum yarık damaklı doğdu bu üçüncü gebeliğim özelikle folbiol folik asit verdi düzenli kullan dedi. Bende hiç sizdeki gibi belirtiler olmadı
Gumus25 Esmaars folbiol un dozu yüksekmiş ondan öyle. Pazartesi gideceğim doktora tekrar bana bu geldiğimde degistirecegimizi söylemişti
Esmaars Dalklncebru peki bunun bı nedeni varmiydi yani bende epileipsi hastasıyım ilaç kullanıyorum bu gibi ihtimaller bende de var o yüzden soruyorum lütfen yanlış anlamayin
Esoo0698 Dalklncebru Ben belki folik asit baş dönmesi yapıyodur diye gece yatarken içmeye başladım ama hala aynı baş dönmelerim var bende çevrem öyle diyince şüphelendim bi. O zaman bebeğimden kaynaklı 🤭🤭