Merhaba. ☺️ Çift yumurta ikizlerime isim konusunda çok kararsızım. Hem ilk oğluma uysun istiyorum hem birbirleriyle uyumlu olsun istiyorum 😅 İlk oğlumun adı Furkan Asaf. Daha çok Furkan’ı kullanıyoruz ama. Soyadımız da Eren. Yani
Furkan / Emirhan / Mert Kaan mı
Furkan / Emir Kerim / Mert Kerem mi ??? 👀🙏🏻
İkizlere İsim Önerisi !!
ABoyAndTwinsBoysMoms ;34 Bu seçenekler arasında Emırhan-Mert Kaanı secerdım ben canım ❤️
ABoyAndTwinsBoysMoms çok güzel isimlerde çok uzunlar ya ben tek isim koyacağım kızlarıma Elya - Eliz
Gorkim tek isim hiç düşünmüyorum ya 🙈🙈 Emir ve Mert kesin. 2. İsimleri netleştiremiyorum
Gorkim kız olsa Almila ve Alina çok hoş gelmişti bana da. Sağlıkla gelsinler.. Oğlanları 3 lüyoruz biz de bakalım :)
Saglıkla kucagınısa alın soyadınızda cok güzel ucuncu bır isim gıbı soyadınızda bu sekıl olunca ıkızlere hem ıkı adı telafuz etmek cogu kısıye cok uzun gelecektır hemde soyad karmasası yasanabılır sureklı soyadınız nedır dıyede sorulabılır dıye dusundum fıkır tabii ki sizin sadece nacizane bır fikirde bulunmak ıstedım tek ısım olarak bence daha hos olacaktır
ABoyAndTwinsBoysMoms emirhan ve mert kaan ı daha çok sevdim sanki ben soyisminizle daha uyumlu oluyor ☺️
nartanemm teşekkür ediyorum :) 🙏🏻 Kısa da olsa Han-Ali-Efe-Ege gibi bişi eklerim diye düşünüyorum 🙈🙈
tugbacns Emirhan’ı ben çok sevdim Furkan’a da çok uyuyor ama ona Mert’i tam olarak uyduramıyorum. Delircem 🤪
ABoyAndTwinsBoysMoms kaanı tek başına da koyabilirsiniz yada Ali Kaan şeklinde falan bilemedim 😄 isim seçmek zor işmiş gerçekten bizde de var bir kafa karışıklığı hayırlısı bakalım
ABoyAndTwinsBoysMoms Furkan ve Emirhan güzel ama mert Kaan pek olmamış sanki onun yerine Batuhan düşünür müsünüz bence öyle çok uyumlu oluyor Furkan Batuhan Emirhan tabi tercih sizin sağlıkla büyütün inşallah ☺️
Bence tek isim takmalısınız. 3 oğlunuz ve 6 isim sor olur telafuzu. Tek isim daha güzel
Buketterenn Batuhan ı da düşündüm evet. Ama Mert’i isim olarak Batudan çok daha fazla beğeniyorum :)
Merve_F hepsini söylemem diye düşünüyorum. 😅 Hem ilerde istediği ismi de seçer. Bir de iki isim tek isme göre bana daha hoş geliyor. Yani çok uzun olmadıkça tabi 🙈
ABoyAndTwinsBoysMoms maşallah sağlıkla gelsinler bebişler kız isimleri de çok güzelmiş😊