Merhaba. ☺️ Çift yumurta ikizlerime isim konusunda çok kararsızım. Hem ilk oğluma uysun istiyorum hem birbirleriyle uyumlu olsun istiyorum 😅 İlk oğlumun adı Furkan Asaf. Daha çok Furkan’ı kullanıyoruz ama. Soyadımız da Eren. Yani
Furkan / Emirhan / Mert Kaan mı
Furkan / Emir Kerim / Mert Kerem mi ??? 👀🙏🏻

İkiz bebeklerime isim ??

Emirhan / Mert Kaan
Emir Kerim / Mert Kerem
Bu anket sona ermiştir.

Gorkim kız olsa Almila ve Alina çok hoş gelmişti bana da. Sağlıkla gelsinler.. Oğlanları 3 lüyoruz biz de bakalım :)

Saglıkla kucagınısa alın soyadınızda cok güzel ucuncu bır isim gıbı soyadınızda bu sekıl olunca ıkızlere hem ıkı adı telafuz etmek cogu kısıye cok uzun gelecektır hemde soyad karmasası yasanabılır sureklı soyadınız nedır dıyede sorulabılır dıye dusundum fıkır tabii ki sizin sadece nacizane bır fikirde bulunmak ıstedım tek ısım olarak bence daha hos olacaktır

ABoyAndTwinsBoysMoms kaanı tek başına da koyabilirsiniz yada Ali Kaan şeklinde falan bilemedim 😄 isim seçmek zor işmiş gerçekten bizde de var bir kafa karışıklığı hayırlısı bakalım

Merve_F hepsini söylemem diye düşünüyorum. 😅 Hem ilerde istediği ismi de seçer. Bir de iki isim tek isme göre bana daha hoş geliyor. Yani çok uzun olmadıkça tabi 🙈