Üstte kalsın ona göre sipariş vercem 🥲

mommyily, başlığı Yiyecek içerir(!) olarak değiştirdi.

mommyily hahaha surekli mc donalds aserren benn🤣🤣 35. Haftadayim ayda 1-2 kere yiyorum valla cok guzel

Yiyebılırsn canm . BNm doktorum bana bişey yasaklamamıştı bn kokoreç midye flnda yedım

PSerenity bende yiyeceğim ya normalde takılmıyorum hiçbir şeye az ve arada olduğu sürece her şeyi yerim ama doktorum dışarıdan çok yememeye çalış arada yiyebilirsin tabiki dedi ama hamburgeri sormamıştım

Cubukmakarna bende severim normalde ama işte bu dönemde acaba diye düşündüm sadece çok teşekkür ederim 🥰

zynp-bs94 çok teşekkür ederim bende öyle yapacağım arada yenilenden ne zarar gelir değil mi 🙈❤️

mommyily hamilelik hastalık değil abartmadan yiyin ay günde bir sürü post açılıyo doktor yasak koymadıysa abartmadan yenir sürekli yiyiyorum allaha şükür herşey yolunda bi zararını görmedim

Babykalamar bende sık yemiyorum daha hiç yemedim bugün yemek istedim yinede sormak istedim buraya çok teşekkür ederim 🥰

Gizem53 yok 1 tane küçük yerim sadece her şeyden yemeye çalışıyorum abartmadan çok teşekkür ederim 🥰

Tugbakose-24 benim doktorumda yasaklamadı canım ama arada yiyebilirsin sadece genelde doğal ve sağlıklı şeyler tüketmeye çalış dedi ama şuan sağlıklı ne kaldı ki 🥲

Kyy01 normalde hiç takıntılı biri değilim canım ne isterse abartmamak şartıyla yiyorum ama burda okuduklarım bende çok fena takıntı yapmaya başladı eşimde kızıyor bana sen böyle değildin ne oldu diye 🥺