Kızlar 7 haftalık gebeyim daha hiç hamburger yemedim acaba bugün yesem sıkıntı olur mu yiyen var mı aranızda 🥹
Yiyecek içerir(!)
Üstte kalsın ona göre sipariş vercem 🥲
🫠🫠🫠
15 güne doğumum var. 6. Aya kadar haftada 3 kere yedim:)
mommyily yenilir ya herşeyden abartmamak şartıyla ben yiyorum öyle içimde kalmadı yeme kısmı
mommyily ben 27. haftadayım gebeliğimin başından beri abartmamak şartıyla yiyorum
- Düzenlendi
mommyily hahaha surekli mc donalds aserren benn🤣🤣 35. Haftadayim ayda 1-2 kere yiyorum valla cok guzel
Yiyebılırsn canm . BNm doktorum bana bişey yasaklamamıştı bn kokoreç midye flnda yedım
Cubukmakarna bende severim normalde ama işte bu dönemde acaba diye düşündüm sadece çok teşekkür ederim 🥰
hayalperest2310 bende öyle yapmaya çalışıyorum inanın ki abartmamak şartıyla her şeyden yemeye çalışıyorum ama yinede sormak istedim çok teşekkür ederim 🥰
Babykalamar bende sık yemiyorum daha hiç yemedim bugün yemek istedim yinede sormak istedim buraya çok teşekkür ederim 🥰
Tugbakose-24 benim doktorumda yasaklamadı canım ama arada yiyebilirsin sadece genelde doğal ve sağlıklı şeyler tüketmeye çalış dedi ama şuan sağlıklı ne kaldı ki 🥲