mommyily Kızlar 7 haftalık gebeyim daha hiç hamburger yemedim acaba bugün yesem sıkıntı olur mu yiyen var mı aranızda 🥹
hayalperest2310 mommyily yenilir ya herşeyden abartmamak şartıyla ben yiyorum öyle içimde kalmadı yeme kısmı
Babykalamar mommyily hahaha surekli mc donalds aserren benn🤣🤣 35. Haftadayim ayda 1-2 kere yiyorum valla cok guzel
mommyily PSerenity bende yiyeceğim ya normalde takılmıyorum hiçbir şeye az ve arada olduğu sürece her şeyi yerim ama doktorum dışarıdan çok yememeye çalış arada yiyebilirsin tabiki dedi ama hamburgeri sormamıştım
mommyily Cubukmakarna bende severim normalde ama işte bu dönemde acaba diye düşündüm sadece çok teşekkür ederim 🥰
mommyily hayalperest2310 bende öyle yapmaya çalışıyorum inanın ki abartmamak şartıyla her şeyden yemeye çalışıyorum ama yinede sormak istedim çok teşekkür ederim 🥰
mommyily zynp-bs94 çok teşekkür ederim bende öyle yapacağım arada yenilenden ne zarar gelir değil mi 🙈❤️
mommyily Babykalamar bende sık yemiyorum daha hiç yemedim bugün yemek istedim yinede sormak istedim buraya çok teşekkür ederim 🥰
mommyily Tugbakose-24 benim doktorumda yasaklamadı canım ama arada yiyebilirsin sadece genelde doğal ve sağlıklı şeyler tüketmeye çalış dedi ama şuan sağlıklı ne kaldı ki 🥲
mommyily Kyy01 normalde hiç takıntılı biri değilim canım ne isterse abartmamak şartıyla yiyorum ama burda okuduklarım bende çok fena takıntı yapmaya başladı eşimde kızıyor bana sen böyle değildin ne oldu diye 🥺
ArvenMom mommyily hamilelik hastalık değil abartmadan yiyin ay günde bir sürü post açılıyo doktor yasak koymadıysa abartmadan yenir sürekli yiyiyorum allaha şükür herşey yolunda bi zararını görmedim
mommyily ArvenMom kesinlikle katılıyorum hamilelik hastalık değildir bende canım ne isterse abartmadan yiyorum ama burda takıla takıla gerçekten her şeyi takıntı haline getirdim her şeyden etkilenmeye başladım 😞
mommyily Gizem53 yok 1 tane küçük yerim sadece her şeyden yemeye çalışıyorum abartmadan çok teşekkür ederim 🥰