• DoğumANKET
  • DEVLET HASTANESİNDE MI DOĞUM ÖZEL HASTANEDE Mİ ?

Çok kararsızım özel hastane bütçemi biraz aşıyor devlet hastanesi de hijyen konusunda iyi ama doğum anında nasıl davranacaklar bilmiyorum 👀

DEVLET HASTANESİ Mİ ÖZEL HASTANE Mİ?

DEVLET
ÖZEL

Mommy99 ben devlette yapmayı düşünüyorum çünkü bende aynı durumdayım. Bütçemi aşıyor. Ben Zeynep Kamile takipliyim yüksek ihtimalle orada doğum yapacağım. Zeynep Kamil de çok tanıdığım doğum yaptı. Doğum sırasında çok anlayışlı ve destek olduklarını söylemişlerdi. Yani bilmiyorum özeller aldı başını gidiyor. Ona o parayı vereceğime çocuğuma alacağım şeylerin en iyisini alırım diyorum. Bilemiyorum tercih meselesi 😐

Kubra-ulas evet bende öyle düşünüyorum fakat çok evhamlı bi kadınım panik atak rahatsızlığım var devletteki ilgi alaka beni tatmin eder mi bilemiyorum daha kötü olursam diye korkuyorum açıkçası

Mommy99 ilkini ozelde yaptım sezeryandı ikinci de sezeryan olacagı icin tıp fak de yapacgm

Eğer maddi imkaniniz varsa mutlaka özelde yapın. Hele ki bir de panik atağınız varsa.. 5gün önce uykumda bir anda suyum geldi. Bugüne kadar hic panik atak gibi sikayetim yoktu. Ama suyumun gelmesiyle atak geçirdim. Ameliyat esnasinda bile titremem gecmedi devam ediyordu. Ekipteki herkes benimle ilgilendi konuştu destek oldu. Bir asistan sadece saçimı oksayip benimle konuşup ameliyatim bitene kadar bana destek oldu. Devlette bu muameleyi bulmak zor.

Ellove çok haklısınız aklıma kötü şeyler geldiğinde o titremeler inanın bende şimdiden oluyor doğumda ne halde olurum bilmiyorum çok korkuyorum

Mommy99 özelde yapınca verdiğiniz paranın bir miktarını sgk dan şikayet edip geri alıyormuşsunuz bir kaç post vardı bununla ilgili bir araştır istersen canım