- Aşılama ve hamileyim kan verdim 200 çıktı değerim sizce nasıl?
Hamileyim
Bseucr hayırlı olsun darısı bize inşallah
Bseucr beta değerleri böyle tek başına bir anlam ifade etmez canım 48 saat sonra aynı yerde tekrarlaman gerekiyor en az yüzde 60 oranında artış olduğu zaman sağlıklı denilebiliyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻
myangelson adetime 3 gün var canım doktoruma attım direkt gebesin dedi inşallah güzel sonuçlanır
Bseucr aynen hamilesin ama dediğim gibi takip ediliyor zaten doktorun da söylemiştir büyük ihtimalle 🌸
myangelson evet canım benim söyledi 😀
Deletedmom_85 muti sen naptin canim tedaviyi
mother2 aşılamam tutmadı maalesef canım. Tüp bebeğe geçicem 2-3 ay akısına bıraktım olursa olur olmazsa direk tüp. Mart Nisan gibi olurdu aslında ama Ramazana denk geliyor sonrasına kalacak herhalde..
Deletedmom_85 merhaba canım beni hatıtlarsın belki . Bu ay tüp bebek için görüşmeye gitmiştim klomenden dolayı kist oluşmuş öbür ayı beklememiz lazım dedi . Adetime 6 gün kala yani geçen pazartesi betam 62 , çarşamba 222 çıktı yarın tekrar kan vercem tabiki hayırlısı hala kesin değil ama umudunu lütfen kaybetme tüp bebek bile olsa sonuç bu bile umut vadeder dualarım sizinle 🙏🏻🥹
Bseucr ilk asilamaniz tuttumu
Hayal02 canım benim çok sevindim senin adına maşallah subhanallah 🤍 güzel haberler almak nasip olur inşallah demek o Aralık’ta gebe kalmışsın vay be. Ah aminn aminnn
Deletedmom_85 Allah isteyen herkese kalbindeki duayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🏻
Hayal02 Amin inşallah canım benim amin 🤍
Deletedmom_85 rabbim su mubarek gun istedigni verir insallah canim benim
mother2 amin canım Allah razı olsun hepimize versin rabbim inşallah ❤️
Deletedmom_85 amin kuzum ❤️