Ben grip oldum bi zararı olur mu napsam bilemedim, birde gece ağrım vardı üst karnımda özellikle sürekli şekilde 10 dakikaya kadar süren sonra geçip yine bi 10 daki sonra yine uzun süren. Tuvalete kalktım idrarırımı yaparken ıkınma hissi geliyor tam yapamıyorum o histen dolayı sancı hissetiriyor o an, sonra bi kalkıp kıpırdanıp tekrar oturduğum da yine idrarım yapmaya devam ediyorum,hani kasten tut bırak yapmış gibi ıkınma hissi engelliyor yapmamı engelliyor. Aşırı sancı hissetmiyorum ama kasılma oluyor çok sık sık bebekte taş gibi oluyor çok rahatsız edici şekilde

Başka fikri olan varmı kasılmalar aşırı rahatsız edici baya taş kesiliyor karnım

Didoun bebek hareket ediyor toplanıyor bebek yapıyor ama sık olması garip mi

Rukiye24 ben 35. Haftada doğum yaptım ilk bebeğimi. Doktorum karnımın sert olmasını iyi görmemişti öle açıklik kontrolü yapmıştı.

Didoun sertlik dediğimiz kasılma mı oluyordu yani sancınız oluyormuydu birde 35. Hafta sezeryan mi oldu normal doğum mu

Rukiye24 hiç sancı yaşamadan da açılması olan arkadaşlar yazıyor buraya bi doktora görünun bence de aklınızda birşey kalmaz hem

Arslan10 evet bende ondan doktora yazdım ama bakalım döner görünce

Bunların hepsini bende yaşıyorum ama daha 23 haftaya yeni girdik

Rukiye24 zaten devamli olmaz 40 sn 1 dk surer sonra gecer belli bor sure sonra tekrar gelir sanci sancisiz acilmada kisden kisiye degisir ama cok cok 5 cme kadar yoksa oyle sanci cekmeden dogum yapiyim yok yani olmaz.