Kizlar selam, bugun 36inci haftamızı doldurduk. Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum. Haftaya çatı muayenesi olacağım.. doktorumun normal doğum için önerdikleri:

1.) Perine masajı ve hamile egzersizi. (bir gün birini diğer gün diğerini)
2.)günde 5 adet hurma
3.)hergun bir bardak adacayi
4.)haftada 2 ila 3 defa cinsel ilişki
5.)her iki memeye masaj ve krem sürmeye başlanacak
6.)sabah ve akşam 45 er dakikalık yürüyüşler

Bunlara ek olarak sizin önerileriniz nelerdir? Ben şahsen perine masajı ve cinsel ilişkiye yanaşmıyorum 🥺 niyeyse içimden gelmiyor..

Bir de bu dönemde süt arttırıcı çay içebilir miyim? Ya da ne zaman içmeye başlamalıyım sizce?

BskSrc Öncelikle süt artırıcı çaylar simdiden size bir fayda saglamaz . içinde rezene falan var bir de riske atmaya gerek yok🤗 bunlara ek pilates yaptım, adaçayı değil Ahududu yaprağı çayı içtim. Ananas,hurma,kivi tropikal meyveler. Bol squat ve çömelme egzersizleri. Doğumda da çok aşırı faydasını gördüm

2022bebeki ben de 4uncu ayımdan beri haftada 3 pilatese gidiyorum 🌸 faydasını göreceğime inanıyorum

BskSrc cinsel ilişki gerçekten işe yarıyor ben son dogumumdan önce hergun iki defa sıcak su duş aldım squat yaptım suyun içinde karnıma ve belime tuttum daha sonra duvardan destek alarak pilates topu varsa iyi oluyor yoksa direk sırtını daya ayakları omuz hizasında açıp squat yaptım pazartesi çatı muayenesi olmuştum cuma 3 cm açıklık vardı akşam doğum yaptım ilk dogumum da ilişkiyi hiç kesmedik cuma gecesi veya cumartesi gecesi ilişki oldu pazar gecesi hatta sabaha karşı 3 de suyum gelmisti

BskSrc Görürsünüz hem açılma da hem de kasilmalari karşılamada..hastanenizde yoksa muhakak pilates topu götürün ben doğumda çok faydasını gordum

hunilimom evet, özellikle korunmasız ilişkinin çok faydası olduğu söyleniyor.. deneyeceğiz artık bir şekilde 🤭

BskSrc kuzum bunlari 36 dan sonra mi onerdi doktorun? Yoksa oncesindemi? Ben 35 haftaligim tam bende ona gore basliyacagim butur seylere🌸

Babykalamar canım normalde 34′de başlamam gerekiyordu ama ben geç kaldım 🤭 farklı bir risk ya da sağlık durumun yoksa başla bence 🌸