Sezgin Elifdamla yok nerdeee urfa da mümkün mü 16. Haftada doktora gideceğim bakalım o zaman cinsiyetten bahsedecek mi daha doktorum hiç bişi demedi 😁
Elifdamla Sezgin henüz doktora gitmedim urfada :) devlette doğum yapmak istiyorum ama hijyen ne durumda bilmiyorum
Sezgin Elifdamla devletin pek hijyenik olduğunu sanmıyorum hele ki özeller bile bu kadar kalabalıkken. Tabi karar sizin
Elifdamla Sezgin urfada devlet hastaneleri cok kalabalık. Insan güvenemiyor bilemiyorum. Eşimde en iyi imkanlar devlet hastanelerinde var diyor ama arada kaldım
Meri15 Devlet hastanesine gidiyorum ben. Sadece 2 kez özele gittim o yüzden cinsiyetini erkek dedi doktor. Uzun süre baktı ve ultrason cihazları da çok iyi. Devlet hastanesinde yoğunluk olduğu için ve cihazlar özele göre iyi olmadığı için, net olmadı için 16. Haftada söylüyorlar. Ama özel hastanede ayrıntılı bakıyorlar
ebru23 Meri15 cok erken gibi geliyo bana ama bzi doktorlar tahmin yurutuyo ben 16+3 dee gitcem ins bellli olur net
Meri15 ebru23 giden arkadaşlarım var 10.12 haftada söyledikleri hep doğru çıkan bi doktor. Baya iyi. Tabi rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah öğrenirsiniz 😌