kubraselcuk hilaltrkgl ben 13. Haftada yaptırdım canim 11-14 arasi yapılabilir her hafta ense kalınlığı farklı ölçülür dedi perinatoloji uzmanı ense kalınlığını 1.48mm ölçtü sonuclarimizda güzel geldi şükür 🙏
kucukbebek Kalbiimde2can Sonuclar nekadar ise normal oluyo? mm fln vardi sanirim, biliyomusun canim? 🫶🏻
hilaltrkgl Kalbiimde2can ya bnm doktorum bana iki hafta sonra gel demişti oda 11+6 oluyo ama 10 günlük kontol süresinde gidiyim bidaha pera vermiyim diye düşündm 10. Günde 11+2 oluyo gidiyim mi ölçülürmü yoksa dediği gibi iki haftayı mı bekliyim
Kalbiimde2can kucukbebek Bana iyi dedi ama bide kan aldi 1.0mm - 2.5mm arasi normalmis bende kan tahlilinin sonucunu bekliyorum
Herseyguzelolsun7 kucukbebek 2.5 altı normal kabul ediliyor. Ben de birkaç gün önce yaptırdım burun kemiği 2.9 mm ense kalınlığı 1.7 mm çıktı doktor çok güzel dedi. 12+4’te yaptırdım bebek 13+6 uyumlu çıktı sadece önde olması korkutuyor beni.
kucukbebek Herseyguzelolsun7 Biz bir hafta geriden geliyoz 11 haftaligiz, 12 olmamiz gerekiyo, benim aslinda 2ci hamileligim ama insan hersyei unutuyo yaa
Kalbiimde2can hilaltrkgl Ben gittigimde 11+5dim canim Bi doktora sor istersen cok mu erken olur ozaman yapsak olmazmi diye
Byidilto hilaltrkgl Bebegin boy ölçüsüne bakıp ona göre bakıyorlar ben 11+4 de gittim boyu kurtarmıyor haftaya bakalım demişti 🥺
Derya5434 Kalbiimde2can Kalbiimde2can sizin kaç çıkmıştı. Benim ki 2.5 altı iyi falan demedı çok moralim bozuk saatlerdir