Kızlar merhaba, bugun çatlatma iğnemi oldum. Solda 1 yumurta büyümüs 21mm olmus ama sağ tarafta yokmus bu sekilde olup gebe kalan var mi 🙏
Çatlatma iğnesi
Bbdk inşallah sizde işe yarar. Ben 2 kere oldum maalesef tutmadı
Deletedmom_85 insallah tutar 🙏 ilk denemem benim, sizinde bu şekilde miydi yani tek tarafta mı büyümüştü
Bbdk bendede sagda 3
Yumurta buyumus solda birsey yok bugun igne vuruldum 5. Vurulusum olcak nasip isi bu sekilde ilk denemede hamile kalanlar
Da cogunlukta
Bbdk benim iki taraflı büyüyordu. Sağ 3 sol 3 sol 4 sağ 4 gibi değişiyordu. 6-7-8 yumurta elde ediyorduk toplamda ama nasip değilmiş. Allah gönlünüze göre versin 🌿
Bbdk benim sağda tek yumurta vardı 22mm iğne yapıldı tek yumurta ile hamile kalmıştım
123emakumsal evet ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah, kafa rahatlığı en önemlisi
myangelson ya gerçekten mi sağdada olsa iyi olurdu dedi doktorum ama bu sekilde de yumurtanın gelişmesi iyi dedi inşallah tutar ya kaçıncı gün test yapılıyor
Bbdk benim doktor hiç öyle şeyler dememisti bana ben hatta kötü değil mi tek yumurta oluşmuş dedim yok tutan tek yumurta ile de tutuyor tutmayan 2-3 yumurta olsa bile tutmuyor bazen sen ona takılma demişti. Ben iğneden sonraki günden sayarak 14. Gün test yaptım iğne olduğum günü sayarsak 15. Gün oluyor. Doktor 14. Günden önce yapma iğne etkisiyle yalancı pozitif falan görebilirsin ya da iğne etkisi geçer negatif görürsün dedi o yüzden en kesin sonuç hep 14. Günde goruluyormus direk pozitif görürsen kan ver görmezsen ve adet kanamasi gelmezse bana muayeneye gel demişti canım
Bbdk aminn canim bugun kandill bol bol dua et ve ettir 💕
myangelson ya banada modumu düsürmek icin söylemedi aslında güzel gelismis dedi iğneden sonra şu gün test yap demedi veya ben iğneye odaklandığım için dinleyemedim. Adet olursan 2. Günü görüselim dedi olmazsan yine haberleşiriz dedi umutluyum bende inşallah hayırlısıyla
Bbdk anladım canım dediğim gibi 14. Gün en doğru sonucu öğrenirsin benim doktorum da genelde 14. Günü test pozitif çıkmazsa adet geliyor kendi adet gününü baz almayacaksin iğnenin 14. Günü adet günün sayılacak dedi. Hayırlısı olsun hakkında canım 🙏🏻
myangelson inşallah canım sağol🫶
myangelson merhaba sizede gün asırı iliski mi önerilmisti? Kacırır mıyım diye dusunuyorum da gerci doktorum gun asırı dedı persembe iğne oldum cuma pazar salı dedi
myangelson iğneden kaç gün sonra öğrendiniz bugün benim 13. Günüm iğneden sonra
Snmince benimde bugün çatlatma iğnesi 13. Gün pozitif çıktı test ama aşılama benim kan vermedim henüz 🙏🏻
twinsmom_ ne zaman kan vereceksiniz ben test yapıp yapmamak arasında kalıyorum. İğneden altı gün sonra test yaptım bilmedenbiğne etkisinden dolayı pozitif çıkmıştır dediler. Bugün de işte 13. Günüm test yapsam mı yapmasam mı bilemedim adetime üç gün var, doktorum 3 şubatta test yap dedi sabırsızım bekleyemiyorum da
Snmince benimde 1 Şubat doktorun dediği ama ben çatlatma iğnesinin 9. Gününden beri test yapıyorum 9 çok silikti 10 negatif 12. Gün pozitif bugün 13 o da pozitif 20:00 da eşim işten gelcek sonra gidicez sanırım o da sabırsızlanıyor doktorada Salı günü randevu aldım 😇
Snmince Özele gidicem sanırım devlet gebelik bakmıyor diye biliyorum 10. Günden itibaren geçiyormuş etkisi sanırım öyle okudum çok fazla araştırdım 12. Günden sonra sonuç alan çok kişi varmış ama bilmiyorum ben 10. Gün negatif gördüm 5 dk bekledim hiç çizgi yoktu o yüzden etkisi gitmiştir olarak düşündüm