adn111 buna doktorunuz karar versin mutlaka danışın. Birçok doktor önermiyor önerenlerde oluyor ama kendinizi zorlmamanizi tavsiye ederim dinimiz zaten bu konuda esnek davranmış bir zorlama yok yani sonra kazasını yaparsınız
8 aylikken oruç tutan var mi
- Düzenlendi
Kelebekk-0307
zeynozey
AyFa1608
Ginger_
Senemsu Ben de aynı şeyi söyledim bebek son ayda kilo alıyor zaten ben de dayanamıyorum şekerim düşüyor diyorum sen doktorlara bakma bebek yine gelişir önemli olan orucun diyor yani ben zaten şimdiye kadar tuttum bu sene tutmasam nolacak kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor
adn111 oruç sizin bünyenize bağlı bir şey istediği kadar inançlı olsun,pazartesi oruç tuttum 2 gün baş agrısı ve eklem ağrısı ile uyudum bende namazımı kılan biriyim ama iki canlıyız sonuçta bünye kaldırmıyorsa kim laf yapabilir,doğumdan sonra tutuluyor oruçlar zaten.
adn111 aynen aynen benimkide öyle diyor doktora bakma o tutma der biz hep tutardık diyor. Şimdi de bacaklarım ağrıyor dayanamıyorum diye tutmuyor kendi 😂 boluma borçlanma diyor snaki keyfi tutmuyoruz. Rabbim zaten bize kolaylık sağlamış lohusalıktan sonra tutulabilir yani vücudu zorlayıp bebeği zorlayıp tutun demiyor ki. Bakma sen ona tutmayınca da laf edecek olursa hala tutuyorum de geç uğraşma
MadameHappy34 aynen öyle mesela bizde kaldığında kahvaltım biraz gecikse aç kalma torunumu acıktırma diyor bende torununu düşündüğün kadar çocuğumu düşünmüyor muyum sence diye esprili bi şekilde cevap veriyorum ama oruç tutmaya gelince tutmak zorundayım gibi davranıyor
adn111 eşinize söyleyin annesi ile konuşsun
8 aylığız uzun süre aç kalınca baygınlık geçiriyorum resmen benim lohusalığım tam ramazana denk gelecek siz de o zamana doğum yapmış olmayacak mısınız
MadameHappy34 eşimin bu konuşmalardan haberi yok onuda namaz kıl diye her geldiğinde darliyor o da cevap bile vermiyor artık çünkü yıllardır alıştı artık ne kadar konuşsak bile siz bilmiyorsunuz ben sizi düşünüyorum diyor ve yine devam ediyor