Btas 1ozgee H&M ürünlerinin bazı çok ince fakat uzun kollu onlarda bile biraz kararsız kaldım açıkcası pişik vs yaparmı diye
Kelebekk-0307 Btas tabii ki uzun kollu almanız en doğrusu ilk dönemlerde bebeklerin vücut ısısı kan değerlerinden dolayi çok düşük oluyor bebekler üşür o yüzden ince giydirilmez hatta yeterli kalınlıkta olmasa bebek üşütür çok sancısı olur özellikle karnına hep bir örtü örtülür bizde üstü açık bırakılmaz hiç
Btas Kelebekk-0307 bende öyle düşündüm aslında ama yinede derileri çok hassas olucağı için acaba pişik vs yaparmı diye kararsız kaldım 😊🙏🏻
Halimbey Btas yeni doğmuş bebiş üşür ilk 1 hafta falan sizden bir kat kalın giyinmesi gerekir sonra yavaş yavaş normal hava şartlarına göre giydirilmeye başlar
Btas Halimbey O zaman ince uzun kollu olması daha iyi olur şuanda yani o şekilde bir liste oluşturayım o halde
Kalbiimde2can Benim oglum 1 temmuzda dogmustu hastane cikisi uzundu ama genelde kisa kollu yada kolsuz giydirdim sortlar falan.. bebek diye bizden farklari yok biz nasil terliyorsak sicak oluyorsa onlarda öyle üsür diye uzun seyler giydirmenizi tavsiye etmem nasil alisirsa öyle gider❤
Btas Kalbiimde2can Kalbiimde2can bende aslında o yüzden sordum hani bazı bebekleri nasıl alıştırırsan öyle gider falan diye düşündüm ama bilemedim gaz sancısı falan olurmu bu seferde acaba
AyFa1608 Btas yenidoğmuş olacağı için ne kadar sıcak da olsa üşüyebilir bence bikaç tane uzun kollu ama ince birşeyler alablirsin 🥲
Btas AyFa1608 Çok haklısınız, yinede uzun kollu almak en mantıklısı olucak sanırım yavaş yavaş alıştıktan sonra kısa kollulara geçeriz artık
Kalbiimde2can Ben doktorumun bana önerisiyle hareket ettim gaz sancisi bebekler ayaktan kapiyor dedi zaten bebislerimizi göbegi acik gezdirmiyoruz ya 🤭 ben kisa giydirirdim ayaklarinda mutlaka corabi olurdu 🤗
Tugceee95 Btas müslin tarzı olanlardan tercıh edeblrsın canm benmde temmuz bası allaj nasıp ederse burası cok sıcak oluyor bende oyle terch etmeyı dusunuyorum
Gln0110 Btas nerede oturduğunuza da bağlı ama ben Muğlada oturuyorum, son günümüz 8 temmuz uzun kollu alicam hastane çıkışını. Çorap da giyer dediler ama incelerden alırım. Kısa kollu giyeceklerini sanmıyorum, etrafınıza da sorabilirsiniz