15 gün sonra

Benim de nasipse haziran sonu temmuz başı gibi doğumum var ve aklımda doğum için Gata var, orada doğum yapanların tecrübesini merak ediyorum

Deletedmom_69
    Canım ben normal doğum yaptım hiç memnun kalmadım . Açıklık olduğu halde kesiyorlar insanı . Ve çok duygusuz Doktorlar var hiçbir şekilde moral motivasyon yok . Bence başka hastane arastirmani öneririm . Tabi yine de sen bilirsin ☺️

mylittle_pumpkin benim ilk doğumum gülhanede oldu normal doğum yaptım sezeryan olacak bukez mecburi hiçbir bilgim yok bende onu öğrenmeye çalışıyorum 😢

Miniksevgim canım ilk doğumumu orda normal yapmıştım Allah’tan şansıma iyi insanlar denk gelmişti ama bukez 5 sene olacak arada ve bukez sezeryan 🙄 Ya özelde olacak ki fiyatlar çok yüksek ya da bakacağız artık nolacağına 😢

Deletedmom_69
        Canım özelde aksi bir durum oluştuğunda devlete gönderiyorlar zaten . Bence korkma sezeryan bilmediğim için bişey diyemiyorum ☺️

Miniksevgim yok canım Lokman hekimde öyle bir durum yok ama fiyatlara güç yetmiyor. Sezeryanda 3 gün kalınıyormuş çoğu oda 2 kişilikmiş canım ona çok sıkılıyor açıkcaso bir de 2 çocuğum daha var ziyaret saatlerinde kabul etmiyorlarmış

Miniksevgim saydığım şeyler gülhanede olanlar canım Lokman hekim de sezeryan 2 gecede yatış olsa eşim kalabiliyor ziyaret saati farketmeksizin çocuklar gelebiliyor

12 gün sonra

Deletedmom_69 Ne yapsam bilemedim ya :( Ben Yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum ve aşşırı memnunum, ama erken dogum gibi bir sorun yaşarsam yenidoğan ünitesi yetersiz olduğu için şehir hastanesine yönlendiriyorlarmış, o yüzden başka bir hastaneden daha takipli olmak istiyorum. Ama aklım çok karışık,siz suan nereye gidiyorsunuz

Daisy0000 canım ben özele geçtim fakat etlik şehir Hastanesi’ne de gidebilirsin orda anne oteli de var riskli değilsen panik yapma düşünme öyle 🙂

Daisy0000 gülhanede farklı değil canım ☺️ bana etlikte hep kendileri denk geldi ama beğenmedim ilgili değiller sadece alternatifi yeni hastane ve anne oteli olması. Gülhanede de yine aynı şekilde öğrenci doktorlar oluyor ama ilgilisine denk gelirsen güzel bakıyorlar ben hiç azarlayan doktor görmedim ya da denk gelmedim