6 haftalık hamileyim uzun yolculuğa çıkıcam kendi aracımızla doktorum çok mecbur değilse çıkma dedi sizce sorun yaratır mı

Merveeee22 esınle ıkınızse arka koltuğa kendıne yer yap yatarak gıt ara sura oturursun

Merveeee22 ben 2 saatlik yola gitmeye korkuyorum canım doktorunda izin vermemiş ilk 3 ay son 3 ay vermiyorlar zaten

Merveeee22 2 aylıkken bende 13 saatlik yola çıktım arka koltukta yata yata gittim geldim arada bir durduk şehirlerde avm lerde takıldık zor bir yolculuk olmadı benim için

@Merveeee22 Gerçekten önemli bir şey yoksa gitmeyin doktorunuz bile aslında gitme demiş gidip de sıkıntı yaşayan çok insan gördüm duydum inananın gurbetteyim ailemin yanına dahi gitmeyi göze alamadım uçakla doğuma gitmek için bekliyorum

Merveeee22 doktoru dinlemek yerine bize neden danıştın anlamadım? Doktor en dogru cevabı vermiştir

Merveeee22 kendi aracanız olduğu için rahat olur aslında sık sık mola verir yürürsün arkaya da uzanırsın arada oturursun bi şekilde geçer bence çok sıkıntı olmaz tabi herhangi bi kanama veya riskin yoksa, var mı ? bende 6 haftalıkken uçakla seyahat ettim günü birlik bide uçak dışında çok fazla araç değiştirip uzun yol gittim akşama kadar yürüdüm falan sonrasında tekrar geri döndüm dinlenmeden ama hiç bi sıkıntım olmadı şükür.. 😊

Merveeee22 ben 7. Veya 12. Haftada doktoruma sormuştum da hangisiydi şu an hatırlamıyorum. Düşük tehlikem yoktu havayolu veya karayolu fark etmez gidebilirsin demişti. 17. Haftada 7-8 saat yol gittim otobüsle bi sıkıntı olmadı ama her gebelik farklı tabi sizinki de baya erken bir dönem

Ben 8.haftamda 15 saat yol gitmiştim memleketimize kendi aracınızla. 2 saatte bi mola verip yürü demişti doktor. Fakat tavsiye vermiyorum herkesin hamileliği bir olmaz sizin doktorunuz gitme dediyse kesinlikle onu dinleyin bi risk görmüştür vs.